OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ransvik Havsveranda - En plats där vi vill att alla ska känna sig välkomna, precis som det varit i drygt 100 år. Hos oss kan du slinka in och äta en god bit mat tillagad av REKO råvaror, ta egofika eller bara njuta av ett glas vin med havsutsikt. Vi är glada över att så många upptäckt det och att vi även fått utmärkelsen ”Skånes Bästa” och är nominerade till ”Årets Skånska Destination”. Är det rätt säsong så har vi Kullabygdens härligaste havsbad. Allt detta inbäddat i den fantastiska naturen ute på Kullabergs Naturreservat i Mölle. Vår matfilosofi är enkel! Vi följer säsong, vi arbetar lokalt eller så väljer vi ekologiska/MSC/ASC-märkta råvaror, vi kallar det för REKO mat! Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en restaurang där våra gäster kan känna att de får njuta fullt ut av en måltidsupplevelse med gott samvete, njuta av vacker natur och möta ett enastående värdskap. Restaurangen har 80 platser inne och 110 platser ute vid havet.
Den ena dagen är inte den andra lik hos oss. Antalet gäster för dagen styrs av väder, veckodag, gruppbokningar, andra arrangemang i vår närhet osv. Vi ska alltid vara förbereda, leverera samma höga servicenivå och aldrig tumma på värdskap eller kvalitet. Du ser till att helheten är perfekt. Musiken är på rätt nivå, serveringen är rustad, bakelser och mackor är tipptopp och den totala atmosfären känns fantastisk. Dina kollegor stöttar och peppar du med din starka personlighet och du basar över den dagliga arbetsfördelningen och säkrar att alla har rätta förutsättningar för att sköta sina arbetsuppgifter. Du ser över veckans planering i samråd med oss och säkrar att allt är i fas med personalplanering och beställningar, ser till att städrutiner följs och pyntar med blommor och annat både inne som ute. Lite som hunden Pluto – han som jagar upp Piff & Puff i julgranen och sedan får väldigt många julgransbollar att hålla reda på! Lite så är det hos oss också, det kan smälla till och då gäller det att hålla huvudet kallt, fokusera och bara köra så det ryker med en brinnande passion! Under högsäsong serverar vi ca 300-400 matgäster och ca 150-200 fikagäster under vårt öppethållande 12-17. Under högsommaren har vi även ha kvällsöppet några dagar i veckan då vi har ca 50-100 njutande gäster. Som en liten arbetsplats med mycket att göra är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential. Vi letar efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba.
Vi kan hjälpa till med att ordna personalboende vid behov. Erfarenhet från branschen är ett krav och eller utbildning inom kök/bageri är meriterande. Bil och körkort är ett krav.
Om anställningen
Omfattning: 80-100 %. Beroende på säsong.
Varaktighet: Säsongsanställning april till oktober (möjl till förlängning)
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Lön: Månadslön enligt gällande kollektivavtal HRF