OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Erfaren kock till Kulturhuset i Ytterjärna
Platsen Ytterjärna har precis antagit en ny och spännande framtidsplan och vi söker nu en erfaren kock som är nyfiken, kreativ och engagerad som kan vara med och utveckla vår restaurang till något extra. Vår framtid känns verkligen inspirerande, spännande och utmanande där målet är att bli en plats som man känner till.
Vår mat & dryckesfilosofi är ett hållbarhetstänk där vi använder ekologiska, biodynamiska produkter. Det är du tillsammans med vår köksmästare utvecklar och vidhåller vårt restaurangkoncept. En restaurangverksamhet som innehåller flera spår; matkonst mer exklusivt men också utspisa 500 personer snabbt och enkelt, samt serva ett starkt profilerat hotell med allt vad det innebär.
Som kock ansvarar du bland annat för:
Ø Daglig planering av vad som ska göras
Ø Tillsammans med dina medarbetare levererar en gästupplevelse utöver det vanliga
Ø Se till att HACCP följs
Ø Hjälpa till att utveckla upplevelsen i restaurangen i form av mat, service och logistik
Ø Assistera kökschefen med beställningar
Ø Du bör ha några års erfarenhet som kock samt vara beredd på att själv arbeta kvällar och helger.
Intervjuer sker löpande.
Provanställning 6 månader
För mer information kontakta Mikael Eriksson
Välkommen med din ansökan till: mikael.eriksson@kulturforum.se
Läs mer om Ytterjärna på www.ytterjarnahotell.se för att få en uppfattning av den verksamhet vi bedriver.