OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Måltidsfabriken AB bedriver idag storköks produktion som riktar sig åt olika offentliga verksamheter inom Vård & Omsorg. Utöver detta bedrivs även catering till olika företag och privata tillställningar, bolaget utgår från sitt produktionskök i Helsingborg där det idag även drivs en sluten lunchrestaurang åt ett seniorboende. Produktionen är därmed varierande beroende på krav från kunder och kräver att personalen är ansvarstagande samt organiserade. Omfattning av produktionen i köket är för tillfället låg och därmed så kommer det att vara breda arbetsuppgifter som omfattar det mesta i köket.
Jobbet är tänkt påbörjas under Maj 2022.
* Du kommer att arbeta i ett litet team om 2-3 personer.
* Ekonomiskt tänkande i köket
* Meny-planering och beställning av råvaror.
* Eftersom att vi är ett litet team så blir vi snabbt sårbara, därav är ansvarskänslan mycket viktigt.
Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå utav följande:
* Måltidsproduktion (kall-och varm, storkök)
* (Sker sällan men vid behov) Distribuera måltidsleveranser till kunder
* Inköp & upprätta veckomeny
* Diskning, renhållning etc.
Vad kan du räkna med hos oss
* Arbetstiderna är förlagda Mån-Fre, mellan 05:30-14:00
* Arbetet sker till stor del eget ansvar vilket kan vara skönt om man själv är organiserad och strukturerad.
* Stor del av beställningarna planeras veckovis i förväg så det sker sällan hastiga förändringar.