OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
.
Vi söker nu två självständiga kockar till våra kunder i Stockholm. Du bör även ha erfarenhet av ala carte som kurs- och konferenskök. Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga.
Som bemanningskock gäller det att vara flexibel och anpassningsbar då ingen arbetsplats är den andra lik. Det gäller att ha en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifter kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hantering av disk, rengöring av kök och utrustning. Med andra ord, vanliga arbetsuppgifter för en kock, men i olika kök.
Du har:
* Dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå - storhushållsutbildning eller motsvarande.
* Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost.
* Du hanterar svenska flytande.
* Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra restaurangkunder, Vi genomför personalevents, vi jobbar mycket med att vidareutbilda alla våra kockar som vill lära sig nytt och spännande.
Vi jobbar stenhårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar.
Är du nyfiken och vill veta mer? Ring 08-578 578 00. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.Varmt välkommen med din ansökan!
Varmt välkommen med din ansökan!!
jobba@fourservice.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Marie Höijer
08-578 578 00
Tina Salminen
08-578 578 00
Rekrytering Marie Höijer
08-578 578 00
Personalansvarig Tina Salminen
08-578 578 04
Rekrytering Tina Salminen
08-578 578 04
Personalansvarig Tina Salminen
08-578 578 00
VD Marie Höijer
08-578 578 00
Rekrytering Tina Salminen
08-578 578 00
Elin Ekman
08-578 578 01
Rekrytering Elin Ekman
08 578 578 01