OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken blandas gammalt med nytt. Som du kan gissa på namnet är hotellet ursprungligen en tapetfabrik från 1906, där det gamla teglet har tillvaratagits. Clarion Collection Hotel Tapetfabriken ligger mitt i Sickla, i en rofylld oas ett stenkast från Södermalm i Stockholm. Hotellet har 236 rum och 4 mötesrum, varav det största tar 50 personer. Här finns restaurang och bar för både hotellgäster och grannar med uteservering. Kvällsmat och eftermiddagsfika ingår i rumspriset!
Är du Clarion Collection® Hotel Tapetfabrikens nya kökschef?
Att vi bjuder alla våra gäster på kvällsmat och fika är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. I maj månad öppnar vi detta magiska hotell som ligger mitt i Sickla, i en rofylld oas ett stenkast från Södermalm i Stockholm. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna och som tillsammans med teamet på hotellet vill utveckla en ny mötespunkt i Sickla köpkvarter.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster samt leda och utveckla personalen på avdelningen. Du har ett helhetsansvar för avdelningen som exempelvis innebär personalansvar, schemaläggning, beställningar och fördela arbetet i köket och restaurangen. Du är en noggrann och strukturerad ledare som sprider en positiv energi på hotellet. Vi värdesätter också att du har lätt att gå från ord till handling.
Din arbetsdag är varierande du kan t.ex. hjälpa till att baka till vår fika på eftermiddagarna, lagar kvällsmat till våra gäster, diskar, säljer dryck till kvällsmaten och när det är en lugn stund passar du på att skapa det lilla extra för gästerna. Passen är förlagda till både vardagar och helger, du arbetar både tidiga morgnar och sena kvällar. Som kökschef ingår du i ledningsgruppen och är delaktig i utformning och genomförande av strategiska planer för hotellet.
Om dig:
• Du är alltid den som gör det lilla extra när du bjuder hem vänner på middag.
• Du brinner för matlagning och är inte rädd för att testa något nytt.
• Du är duktig på köksekonomi, råvarukostnad, inköp och lagerstyrning
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du är flytande i både skrift och tal i svenska och engelska.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
•
•
Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection har 20 hotell i Norge, 28 i Sverige och 1 i Riga - alla med cityläge och är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.
Ansök:
Skicka ditt CV och personliga brev på länken nedan!
Clarion Collection Hotel är en grupp av unika hotell med genuin mysig "hygge känsla". Vi har ett starkt fokus på service och extra omtanke. Hos oss hittar du en rofylld atmosfär där du kan sänka skuldrorna och bara vara. Ett av vårt mest populära signum är vårt matkoncept där både frukost, fika och kvällsmat ingår. Vårt mål är att efterlämna ett längtansfullt avtryck för både personal, gäster och lokalbefolkning i hela Skandinavien. Kom in till oss så sköter vi resten.
Clarion Collection – Yours truly