Är du en riktigt vass i kallköket?

Är du en riktigt vass i kallköket?

Arbetsbeskrivning

Är du en passionerad och erfaren kock med en förkärlek för rena smaker och dekadenta rätter? Vill du vara en del av ett engagerat team på en av Göteborgs mest prestigefyllda restauranger? Då ska du läsa vidare.Sjömagasinet är en restaurang där vi serverar mat som gästerna älskar och återvänder till gång på gång. Vår meny är fylld med havets läckerheter och vi strävar efter att erbjuda en oförglömlig matupplevelse genom kreativitet och kvalitet. Exempelvis är vår skaldjursbåt, fylld med havets alla läckerheter, och våra flamberade jordgubbar med kvalitativ cognac några av våra mest uppskattade rätter.Sjömagasinet är vackert beläget vid Göteborgs hamninlopp och har ett förflutet sedan 1775 som Ostindiska Kompaniets lagerhus. Magasinet har sedan varit tagits i anspråk av både tulltjänstemän och lotsar. Men mest känt har Sjömagasinet blivit för den fantastiska kokkonsten signerat av flera välkända krögare med Leif Mannerström, Ulf Wagner & Gustav Trädgård och sedan 2021 med krögarna Mats Sjölander och Jennie Selin.Jennie & Mats vision är att skapa en modern gastronomisk totalupplevelse med utgångspunkt i de bästa råvarorna från havet tillsammans med noggrant utvalda drycker. Allt i en mer stimmig och varm atmosfär med hjärtlig servering.
ROLLENSom kallköksansvarig kommer du att spela en central roll i vårt köksteam. Du ansvarar för att skapa förrätter, skaldjursrätter och desserter med fokus på olika texturer, former och konsistenser. Du kommer att arbeta strukturerat och organiserat för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och service för våra gäster.
VI SÖKER DIG SOM-Har tidigare erfarenhet av att arbeta på en hög nivå inom restaurangbranschen, gärna med fokus på förrätter, skaldjur och desserter.-Är kreativ och har en stark förmåga att arbeta med olika texturer, former och konsistenser.-Kan arbeta strukturerat och organiserat.-Har ett starkt fokus på att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster genom högkvalitativ service och mat.-Är en lagspelare som uppskattar att arbeta i ett engagerat och professionellt team.
DET HÄR FÅR DU-Möjligheten att vara en del av ett engagerat och professionellt team som är snälla mot varandra.-En arbetsplats där du kan vara med och forma framtiden för en av Göteborgs mest prestigefyllda restauranger.-En inspirerande miljö där vi tillsammans strävar efter att leverera mat och service av högsta kvalitet.-Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb-Trygghet i din anställning-Unika utvecklingsmöjligheterDET HÄR FÅR VI- Är duktig på att planera och organisera ditt arbete- Noggrann- Jobbar transparent och konsekventTJÄNSTEN100% tillsvidare (6 månader provanställning)Tillträde: Omgående eller efter överrenskommelsSISTA ANSÖKNINGSDAG3 augusti2024Urvalet sker löpande.VID FRÅGOR KRING TJÄNSTEN KONTAKTAMagnus Olsson0708-402940magnus@progressioswe.seOM PROGRESSIO Progressio är ett närvarande och engagerat rekryteringsföretag som ser saker och ting lite annorlunda. För oss räcker det inte med att tillsätta rätt person på rätt plats; vi vill skapa förutsättningar för att helheten ska bli så bra som möjligt.
Vi älskar människor, ledarskap och marknadsföring. Vi skräddarsyr alla våra lösningar för våra samarbetspartners med innovativa och kreativa metoder.
Med en gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen, och över 600+ lyckade rekryteringar de senaste åren, har vi den erfarenhet som krävs för att skapa långsiktig framgång. Vi hjälper er att bygga förutsättningar för att lyckas på lång sikt och är övertygade om att attityd, ambitioner och ett growth mindset är de viktigaste delarna idag. Vi erbjuder alltid mentorskap från våra experter för de tillsatta rollerna.Behöver du hjälp framåt?Besök oss på www.progressioswe.se.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Progressio
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 juli 2024
  • Ansök senast: 1 januari 2025

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024