Är du genuint intresserad av matlagning?

Arbetsbeskrivning

Grand Hôtel Stockholm har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. Läget är det bästa tänkbara, vid vattnet mitt emot Stockholms slott och Gamla Stan. Här finns den klassiskt svenska Verandan med sitt smörgåsbord, Mathias Dahlgrens Guide Michelin-belönade restauranger och den grandiosa Cadierbaren. För rekreationen står Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness med heta bastubad och svalkande dopp. Grand Hôtel är ett av de få utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer och det enda hotellet i Sverige som är medlem i The Leading Hotels of the World. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB.

Grand Hôtel har därmed serverat mat och dryck sedan hotellet öppnade för närmare 140 år sedan. Idag består köket av sex olika avdelningar; Centralkök, Servicekök, Verandakök, Styckbod, Kallskänk & Konditori. Alla arbetar de tillsammans för att skapa en gastronomisk upplevelse för våra gäster.

Vi behöver förstärka våra team och söker därför kockar och kallskänkor med omgående tillträde. Till våren önskar vi även ett antal kockar och kallskänkor som vill arbeta med att leverera mat till vår uteservering Terrassen och till vårt Grand Café, båda beläget på vackra Blasieholmskajen.

Gemensamt har vi ett genuint intresse för yrket och där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Service och kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet för dig också. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens. Du ska ha kockutbildning och även arbetat några år inom detta yrke.

Grand Hôtel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket externa och internationella kontakter i en unik & historisk miljö med mycket hög intern kompetens.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Kökschef Andreas Askling andreas.askling@grandhotel.se eller sök direkt via vår hemsida www.grandhotel.se/lediga tjänster.

Kontaktpersoner på detta företaget

Cadierbarschef Cecilia Wiik Lundström

Sammanfattning

Besöksadress

SÖDRA BLASIEHOLMSHAMNEN 8
STOCKHOLM

Postadress

BOX 16424
STOCKHOLM, 10327

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010