OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du nyfiken och driven.Här finns alla möjligheter dig med att sätta grunden för framtiden.På Vasamuseet jobbar ett tight team i köketdär vi i dagsläget är lika mångakillar ochtjejer som vill åt samma håll. Att fortsätta leverera fantastiska matupplevelser på den allrahögsta nivån. All mat är lagad från grunden med fokus på modern nordisk matlagning.Vi letar nu efterdig med enstark karaktär med sprudlande energi som vill vara med på denna resan. Det viktigaste är din inställning och ambitioner framåt.Våra ambitioner är höga och vi ser att kvalité och noggrannhet är någontingsom utmärker dig och ditt arbetssätt. Det under ett högt tempo med stort fokus påvarje tallrik och gäst.
DET HÄR ÄR DU
Du har genuint intresse för mat &matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.
Du vill arbeta ien kreativ miljö
Du gillar attutveckla och utvecklas
Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.
DET HÄR FÅR DU
Laga all mat från grunden
Unika karriärsmöjligheter
Branschens bästa arbetstider(rullande schema där du jobbar dagar, kvällar och varannanhelg. Det efter verksamhetens behov och beställningar)
En viktig roll i vår utveckling
I köket kommunicerar vi på svenska och engelska.Tjänsten är 100% (6 månaders provanställning tillämpas)Tillsättning:MajMärk ansökan "Kock Vasamuseet"HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus Olssonmagnus@progressioswe.seOM VASAMUSEETVi serverar dagligen lunch för mellan 200-400 nöjda gäster. Det 365 dagar om året.Vårfestvåningsverksamhet har vi ca 100 st oliva evenemang varje år under kvällarna. Det i olikastorlekar med upptill 800 gäster sittande i Skeppshallen.
Kollektivavtal finns på arbetsplatsen.