OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om företaget
Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Carotte Group består idag av tre bolag, Carotte Catering, Carotte Staff och Carotte Event.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en kock till en välkänd festvåning centralt i Stockholm. Du kommer arbeta från mitten av maj till slutet av augusti och prioriterade veckor är 28-31. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag och varannan helg. I rollen som kock kommer du planera, organisera och leverera god mat till deras kunder/gäster.
Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som kock eller kallskänka. Det är viktigt att du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga. Du sätter alltid kunden i fokus och ser vad som behöver göras. Därtill kan du arbeta under perioden januari till april
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson