OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stufvenäs Gästgifveri är ett klassiskt småländskt gästgifveri som ligger vackert beläget intill Kalmarsund, cirka 35 km från Kalmar och 50 km från Karlskrona. Gästgifveriet har 51 hotellrum, konferenslokaler, kongresshall för 250 personer, restaurang, vinkällare och spa.
Vår matfilosofi är att servera traditionell och genuin husmanskost i modern tappning. Husmanskost är enkla, rustika rätter av vardagskaraktär med ursprung i det svenska landskapet. God mat kräver omsorg och tillagas med kärlek till råvarornas karaktär och smaker. Vi anpassar våra menyer efter säsongens skiftningar och ser ett stort värde i att bevara de traditionella svenska smakerna som sött, surt och salt. Med respekt för råvarorna och dess ursprung köper vi i mån av tillgång råvaror som är lokalt eller svenskt producerat. Vi värnar om de svenska smakerna och tillagar genom klassiska metoder som rimning, gravning, rökning och torkning, men självklart på vårt sätt.
Nu söker vi en kökschef som vill leda arbetet med att skapa en fantastisk smakupplevelse åt alla våra gäster. Vi vill att du älskar mat, har ett öga för detaljer och är duktig på köksekonomi. Vi vill att du är intresserad av nya trender och att du är engagerad ledare som älskar att leda ditt köksteam.
Som kökschef ansvarar du för driften i köket, matlagningsaktiviteter, vårt traditionella julbord med ca 6800 julbordsgäster, bruttovinstberäkningar, schemaläggningar. Tjänsten är operativ och du deltar med självklarhet i den dagliga driften, vilket innebär tjänstgöring även kvällar och helger. Du ingår i gästgifveriets ledningsgrupp.
• Arbetstid både dagtid och kvällstid samt helger
• 100%, heltid
• Tillträde enligt överenskommelse
• Lön enligt överenskommelse
• Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.
Välkommen med din ansökan!