OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är en passionerad, serviceälskande och naturlig ledare med en härlig personlighet. Som restaurangchef på Brasserie du Sud på Hotell Continental i Ystad kommer du att vara hjärtat i vår verksamhet och få bar- och serviceteamet att glänsa. Schemaläggning och rekrytering? Inga problem! Du har järnkoll och hanterar det galant.
Vem är du?
Du är en energispridare som inspirerar och motiverar ditt team att leverera service i världsklass. Du älskar att få gästerna att le och trivs med att se till att de kommer tillbaka gång på gång. Du har en lösningsorienterad attityd, är serviceminded, stresstålig, och du brinner för att skapa oförglömliga upplevelser.
Din erfarenhet:
- Minst ett års erfarenhet som ledare inom restaurang.
- Du älskar mat och dryck, och det märks! Meriterande om du har goda vinkunskaper gärna sommelierbakgrund.
- En naturlig ledare som coachar sitt team till framgång.
- Erfarenhet av att driva merförsäljning och optimera serveringsytor.
- Evenemangsplanering och genomförande är en extra stjärna i kanten.
- Schemaläggning
- Meriterande med kunskap i Visbook (vårt bokningssystem)
- Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vad erbjuder vi:
- Fast heltidsanställning med start enligt överenskommelse.
- Flexibla arbetstider – du jobbar både dagtid, kvällar, helger och högtider.
- En trygg och stimulerande arbetsplats med härliga kollegor.
- Högt i tak, hos oss har man inte tråkigt!
Om oss:
Hotell Continental du Sud ägs privat av fastighetsägaren Martin Jönsson och hans andra hälft Jenny Nilsson är den kreativa själen och hotellchef bakom skapelsen. Bli en del av vår familj och jobba för ett snabbt växande privat företag, hos oss har man aldrig tråkigt!
Hotell Continental är en historisk pärla med en modern twist, mitt i vackra Ystad, Skånes pärla. Våra rum är designade med omsorg och erbjuder en lyxig tillflyktsort för våra gäster. Brasserie du Sud är hjärtat i vår verksamhet, en inbjudande restaurang där fransk mat möts i en smakexplosion med nordisk matkonst av vår köksmästare Tore Gustavsson och hans team.
Sista ansökningsdag 20 augusti – skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Kontaktpersoner på detta företaget
Husfru Annica Carlsson
0411-13700
Köksmästare Jörgen Lundgren
0411-13700
Hotellägare Annika Turitz Garnaeus
0411-13700