OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.
Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 4 600 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 63 340 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?
Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Vår uppgift är att uppnå större kostnadseffektivitet med fokus på service och ett enhetligt arbetssätt med betoning på affärsmässiga relationer. Serviceförvaltningen ansvarar för lokalförsörjning, skolvaktmästeri/fastighetsskötsel, lokalvård, måltidsproduktion och transportcentral.
ARBETSUPPGIFTER
Till vår måltidsverksamhet söker vi en kock med placering på Lackarebäckshemmet.
Köket på Lackarebäcks äldreboende lagar även mat till Sörgårdens äldreboende, köket ansvarar även för restaurangen med cafeteria, totalt ca 170 portioner heldygn.
Tillagningen av maten är god svensk husmanskost, med brödbak samt bakverk och tillagning från grunden. För att kunna tillgodose alla våra gäster behov lagar vi mycket konsistensanpassad mat men även andra specialkoster.
Utöver tillagning av maten ingår det bland annat i arbetsuppgifterna att:
- ha inköpsansvar via Proceedo som är stadens beställarprogram
- vara ekonomiskt medveten och delat aktivt i att hålla enhetens budget
- följa HACCP program som säkerställer hygien och kvalitén på vår produktion
- vara kreativ i att se helheten på matsedeln
- utveckla samarbetet med övrig personal på enheten i kvalitetsarbetet
Tjänsten är 100 % tillsvidare med varannan helgtjänstgöring enligt schema.
KVALIFIKATIONER
Du ska ha 3-årig kockutbildning, eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök med äldreomsorgsinriktning. Du ska ha stor kunskap avseende konsistensanpassad och andra specialkoster. God datavana är ett krav.
Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du ska vara flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, se möjligheter inte hinder, samt ha god samarbetsförmåga med såväl kollegor, kunder, samt de äldre på boendet. Du har förmåga att arbeta strukturerat och har en bra logistik. Det är viktigt att du är glad, utåtriktad och tycker om att arbeta med äldre för att den äldre ska få måltiderna i focus. För att vi ska kunna utveckla måltidsverksamheten är det viktigt att du kan bemöta både positiv och negativ feedback på ett bra sätt.
Då vi arbetar med kundbeställningar är det ett krav att du kan läsa samt förstå beställningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.
Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Petra Kristiansson
031-315 13 68
Camilla Green
031-674362
Sören Dämbäck
Tommy Larsson, Kommunal
Kent Brattberg
031-315 13 48
Benny Lindholm
Lena Sohlberg, kommunal
031-271081
Malin Dahlgren
Paula Pettersson
031-279859
Enhetschef Petra Kristiansson
031-315 13 68