OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Quality Hotel™ är en del av Strawberry.
Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport. Vi har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum, samt 27 konferenslokaler med en total kapacitet för 1 120 personer där vi kan arrangera allt från mindre möten och konferenser till mässor, banketter och kongresser.
Just nu söker vi en driven kökschef, en stark ledare med öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du kommer ingå i ett ledningsteam och rapporterar till Food & Beverage manager. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Som kökschef är du ansvarig för driften, kvalitén, servicen och personalen på hotellets kök
Vem är du?
Vi söker dig som ha erfarenheten av att leda och utveckla team, men som samtidigt också har drivet att vara med och utveckla hotellet och sätta The View på den kulinariska kartan.
Du är duktig på siffror och kan efterleva våra ekonomiska måltal och har förmågan att analysera dem. Du kan jobba och planera med långa ledtider men också parera för det som kommer tätt inpå.
Du har planering och framförhållning som ditt personliga signum vilket kommer krävas på The View där varje dag har olika och nya utmaningar att erbjuda. Du är modig och en passionerad vinnarskalle som inte ger dig förens jobbet är gjort och målen har uppnåts.
Delar av dina ansvarsområde:
• Personalansvar, vilket innebär schemaläggning, utbildning & vidareutveckling av personal.
• Prognos-, kostnads och resultatansvar.
• Daglig ledning av kökets matproducerande områden samt
• I samråd med Sous chefs sätta rutiner för avdelningen och se till att de efterlevs.
• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedbackkultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget. Användande av menu engineering.
• Tillsammans med Meeting & Event medverka vid försäljning till kund.
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.
Vad väntar du på?!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut