OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Quality Hotel™ är en del av Strawberry.
Det är alltid kul när fantastiska medarbetare kliver vidare i karriären och ännu roligare när de tar klivet inom bolaget. Men det skapar ett tomrum som vi nu behöver fylla.
Vi söker därför en Restaurang- & Bankettchef, till Quality Hotel View i Hyllie.
Kort om hotellet:
Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den expansiva stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. Hotellet består av 302 rum och 27 konferenslokaler, en stor bar, två bankettsalar, en stor restuarang som rymmer både frukost, lunch, konferensmiddagar och a la carte. På vår baksida har vi även en uteservering med boulebanor, inramade av en upplyst pergola.
Är du vår nya restaurang & bankettchef?
Vi söker en driven och erfaren person som ska ansvara för driften av bankett och konferensmiddagar, a la carte, bar samt delar av våra konferensfikor. Det vi söker är en stark ledare som lyfter och utvecklar sitt team, har ett öga för kvalité, detaljer och upplevelser.
För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att leda större team och är van att hantera chef- och ledarfrågor ödmjukt men bestämt. Du har erfarenhet från både stora banketter samt restauranger där beläggningsgraden är hög och servicenivån är i toppklass.
Du har ett enormt engagemang, skarp kompetens och ett brinnande intresse för gästupplevelser. Du förväntas tillsammans med personalen, vårda och utveckla upplevelsen för gästerna.
Vi ser gärna att din kunskap och ditt intresse för mat och vin är hög för att vi tillsammans ska fortsätta med utveckling och kvalitetsarbete för att bli ännu bättre. Du kan koordinera din fokus på både drift, här och nu och med din framtidsvision. Du drivs av att få med dig teamet och är medveten om att det är pusselbiten för att lyckas med vår resa.
Du är noggrann, resultatfokuserad, kan lyfta blicken och planera längre fram i tiden och är medveten om att det är fokuset på detaljerna och gästen, som gör att serviceupplevelsen blir toppklass.
• Lång restaurangerfarenhet inom andra roller i branschen är meriterande, kanske söker du din "nästa utmaning?
• Du behöver god förmåga att ta till dig verktyg och system som används i det dagliga arbetet
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav
Arbetstiderna är händelsesstyrda och framförallt eftermiddag och kvällar, både vardagar och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!
Vill du bli en del av vår framtid i Hyllie? Gillar du att utmana och utveckla? Vill du vara med och fortsätta att lyfta vår produkt?
Vi erbjuder:
• En professionell och dynamisk arbetsmiljö
• En spännande vardag på ett hotell med högt tempo
• Möjlighet för personlig utveckling
• Goda karriärmöjligheter
• Individuell lönesättning / förmåner
• Att bli en del av et koncern med ambition om att växa
Rekrytering kommer ske löpande därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är på 100% och du kommer att rapportera till vår F&B Manager
Frågor? Kontakta gärna Jonny Hamnell, jonny.hamnell@strawberry.se
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!