OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår restaurang bygger på innovation och hållbarhet. Grundtanken är att använda förnybara resurser, ta tillvara på hela råvarorna och återanvända avfallet. För att lyckas med detta, krävs kunnig och dedikerad personal som har ett starkt engagemang för uppgiften och ett fokus på att arbeta med innovativa leverantörer. Vår ambition är att bli en av de mesta hållbara restaurangerna på Djurgården. På ett pedagogiskt och lekfullt sätt jobbar vi med miljöfrågor både i kök och matsal. Vi levererar allt ifrån små konferenser till stora event, daglig lunchservering och toppar med fullt hus på skolloven.
Vi vill att du som söker har:
Erfarenhet från arbete i restaurang
Intresse för hållbar mat och dryck
Erfarenhet av att leda en stor och ung arbetsgrupp
Jobbat sedan tidigare med planering och genomförande av olika event
Goda kunskaper i svenska/engelska både i tal och skrift samt kassa- och datavana
Vi ser gärna att du har ett gediget intresse och kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är KRAV-certifierad.
Restaurangchefen ska
ansvara för restaurangens operativa verksamhet och drift vilket innebär personalansvar inkl rekrytering o schemaläggning
ansvara för arrangemang/större bokningar med allt från offert till genomförande.
ansvara för att Tekniskas fastställda rutiner och instruktioner följs när det gäller restaurangverksamheten.
Prognoser och personalkostnad.
Inköp av caféutbud, drycker samt engångsmaterial.
Följa upp och utvärdera verksamheten mot uppsatta mål. Vidtar eller föreslår åtgärder vid avvikelser.
I restaurangchefens ansvar ingår att aktivt verka för att bedriva restaurangverksamheten så att bästa resultat och kvalitet garanteras. Optimera försäljning och bevaka att Tekniska har de bästa och mest fördelaktiga avtalen med våra leverantörer. Ansvara för att inköp följer museets hållbarhetslöften och kravmärkning.
Tekniska museet – innovationslust för en hållbar framtid
Tekniska museet är en upplevelsearena och Sveriges tekniska museum. Vi arbetar för att öka intresset för teknik och naturvetenskap, med fokus på barn och unga. Visionen är att bidra till innovationslust för en hållbar framtid. Museet är en privat stiftelse som även har i uppdrag att förvalta och vårda Sveriges industriella och tekniska kulturarv. Hos Tekniska kan barn och vuxna tillsammans utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop – en spännande resa från industrins barndom till framtidens storslagna visioner.
Tekniska museet är en del av Royal Djurgården, Skandinaviens främsta attraktion och ett besöksmål i världsklass. Tillsammans välkomnar Djurgårdens attraktioner över 15 miljoner besökare årligen.
Anställningens omfattning
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med en provanställning på sex månader.
Tillträde efter överenskommelse.
Löneform: Månadslön.
Ansökan och frågor skickas till avdelningschef Azize Gustafsson på e-mail restaurang_rekrytering2@tekniskamuseet.se
Granskning av inkomna handlingar och urval till intervjuer sker kontinuerligt.
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.
Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.
Kontaktpersoner på detta företaget
Avdelningschef Peter Skogh
08-450 56 58
070-516 56 58
Projektledare Åsa Lindgren
08-450 57 55
Personalchef Dan Jacobsson
08-450 56 10
Personalchef Dan Jacobsson,
08-450 56 10
Avdelningschef, Publika avdelningen Peter Skogh
08-450 56 58
070-516 56 58
Avdelningschef Sofia Seifarth
08-450 56 50
0702-72 86 50
Avdelningschef Peter Skogh
08-450 56 58
Pedagogisk chef Eva Gustafson
08-450 56 19