Är du vår nya Sous-chef/1:a-kock?

Är du vår nya Sous-chef/1:a-kock?

Arbetsbeskrivning

Då är du en positiv, driven och engagerad person som har ett genuint intresse för mat och dryck. Du har en förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Vi ser att du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar.

Som vår sous-chef/1a kock hos oss ingår såväl lunch, á la carte och konferensmatlagning som catering och pubmat. Du kommer även att ha en viktig roll i att ansvara för att vi når våra nyckeltal och uppsatta mål, därför är det viktigt att du är bra på att prognostisera, planera och bemanna utefter detta.

Vi på Elite Hotel Marina Plaza arbetar i en internationell miljö där vi är stolta över att både våra kollegor och gäster kommer från hela världen, så för att trivas hos oss är det viktigt att även du ser detta som ett roligt och givande inslag i ditt arbete. Du bör vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att uttrycka detta i ditt arbete. För att lyckas med detta ser vi att du är prestigelös och delar Elite Hotels servicevärderingar om att varje dag få alla våra gäster och kollegor att känna sig Sedda, Efterlängtade och som Hedersgäster.

Vem är du?

Som ledare hos oss ser vi att du vill utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet att jobba mot samma mål - Gästen! Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda inspirera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass!

Vad har du med dig?

- Relevant utbildning
- 5-års yrkeserfarenhet
- Mat och dryckeskunskap
- Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
- Kunskaper i engelska (tal) är meriterande


Praktikaliteter

- Omfattning: Tjänsten är 100% och en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning.
- Arbetstider: Varierande dag och kväll samt varannan helg.
- Tillträde enligt överenskommelse eller omgående
- Frågor om tjänsten besvaras av Andreas Dånge: koksmastare.marinaplaza@elite.se eller 0708-94 34 45




Vi ser framemot att höra från dig:)

Kontaktpersoner på detta företaget

Micael Åman

Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn

Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson

Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell

Per-Gustaf Junger

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Elite Hotels
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 juli 2021
  • Ansök senast: 14 januari 2022

Besöksadress

Hälsingegatan 32, Stockholm
None

Postadress

Hälsingegatan 32
Stockholm, 10031

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024