OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland - mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Landskapet är slående vackert med djupa dalar, höga berg och öppna landskap. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 500 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna med ca 500 arbetstillfällen. Ragunda kommun värnar sedan 2013 om tobaksfria arbetsplatser i hälsofrämjande syfte. Läs mer om oss på www.ragunda.se
Ragunda kommun söker till Kök Stugun en arbetsledande Kock
I Kök Stugun ingår idag två tillagningskök som tillsammans producerar 300 portioner lunch till förskola och skola, frukost, lunch och middag till ett äldreboende samt matlådor till pensionärer i eget boende.
Vi söker nu en kock som kan leda det dagliga arbetet och som kan delta i framtida utvecklingsarbete i Stugun.
Arbetstiden är måndag ? fredag under skolåret och under sommaren tillämpar vi anpassad schemaläggning som innebär helgarbete.
Som arbetsledande kock ansvarar du för den dagliga driften av köken, du deltar även i produktionen. I produktionen ingår även specialkoster och konsistensanpassad mat.
Du kommer att ansvara för varubeställningar, kontering av fakturor och att köken bedrivs med ekonomiskt tänkande utifrån kommunens bästa.
Ansvarar för HACCP och att egenkontroll genomförs, samt att livsmedelslagstiftningen följs.
I tjänsten ingår även att ha kontakt med våra matgäster, små som stora. Verksamheten använder Mashie som kostplaneringsverktyg.
Kvalifikationskrav
Kockutbildning vid treårig hotell och restaurangprogrammet eller Lernias ettåriga kockutbildning alternativt annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Minst fem års yrkeserfarenhet samt kunskap och erfarenhet av specialkostmatlagning.
Dokumenterade kunskaper om HAACP, livsmedelslagen och livsmedelshygien.
God arbetsledande förmåga och erfarenhet.
Vi söker dig som ser nya utvecklingsmöjligheter, har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Har ett stort engagemang, serviceanda, god kommunikation och som sätter matgästen i centrum. Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och lätt för att samarbeta och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.
Tjänsten är en tillsvidare anställning, 100 %. Körkort samt datorvana är ett krav.
Tillträde 2016-08-01.
Frågor om tjänsten besvaras av kostchef Elisabeth Norman Edlund tfn 070-313 16 62
Facklig företrädare nås via kommunens kundcenter tfn 0696-68 20 00
Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev, senast 24 maj 2016. Ansökan sker via www.hrsupporten.se/ragunda.php
Kontaktpersoner på detta företaget
IFO-chef Ulla Persson Titelman
0696-682138
Rektor Tommy Johannesson
0696-682224
Skolchef Tomas Blom
0696-682172
Rektor Kicki Eriksson
0696-682202
Bibliotekschef Eva Lund
0696-682118
Rektor Maria Renvall
0695-761002
SoL/LSS-chef Gunnel Nordengren
0696-682446
Kostchef Elisabeth Norman Edlund
0696-682182
HSL-chef Elisabeth Carlander Blom
0696-682134
Facklig företrädare Kommunal Ragunda
0696-682164