OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Alla ska känna matglädje och må bra av maten. Därför arbetar Kostenheten i Aneby kommun för säker mat, för att ingen matgäst ska bli lurad om vad maten innehåller och för bra matvanor.
Det är vårt grundrecept på matglädje.
Vi månar om att utveckla "den värdefulla måltiden".
Bra måltider ger nöjda matgäster och stolt personal.
Måltiderna i förskola och skola ger alla barn, oavsett bakgrund, möjlighet till bra matvanor och är en viktig del i arbetet för jämlik hälsa. Bra mat som hamnar i magen ger barnen energi att utvecklas, leka och lära. Måltiderna har också goda möjligheter att främja bra matvanor och en sund inställning till mat.
Inom omsorg och vård kan måltiden bidra till god livskvalitet, bevarande av funktionsförmåga och ett snabbare tillfrisknande vid sjukdom. Måltiderna är inte bara grundläggande för att förebygga undernäring, sjukdom och ohälsa - måltidens sociala funktion är minst lika viktig. Måltiden kan vara ett positivt avbrott i vardagen och bidra till glädje, gemenskap och meningsfullhet.
Bra måltider behöver inte kosta mer än dåliga. Det handlar istället om att investera rätt. Ta vara på måltidens möjligheter!
I vårt produktionskök lagar vi 950 portioner dagligen till förskolor/skolor, ca 150 till äldreomsorgen/hemdistribution, specialkost ca 200.
Som alltid i kök är arbetstakten rätt hög och stämningen god, alla vi sammanlagt 24 medarbetare, varav 8 på Furulid vill skapa ett resultat vi kan vara hållbart nöjda med över tid.
Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs
ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som arbetsledande kock kommer du att var ansvarig för produktionskökets dagliga leverans och utveckling av kökets förmåga. Där är det viktigast att ödmjukt inspirera medarbetarnas vilja att förkovra sig och öka sin yrkesskicklighet.
Du kommer i ett nära samarbete med kostenhetens chef och en samordnande kollega ha ett övergripande ansvar för att nå de av politiken uppsatta målen. I rollen ingår även att kunna göra beställningar, hantera kostdataprogram, medverka på samverkansmöten och samarbeta med andra enheter.
Vi hoppas att du ser den här rollen som utmanande och intressant.
KVALIFIKATIONER
Erfaren, utbildad kock med ett gediget intresse för och erfarenhet av att hållbart utveckla måltiderna för våra barn, unga, äldre och omsorgstagare.
ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Marianne Gustafsson
0380-46217
Arbetsledare kök Kalle Tegenfeldt
0380-46316
Kommunikationschef Torbjörn Sundbrandt
0380-46218
Upphandlingschef Johanna Evegren
0380 46 300
HR Controller Erik Havemose
0380-46 100
Avdelningschef Kommunstödsavdelningen Marianne Cederqvist
0380-46273
HR Controller Erik Havemose
0380 46 214
Avdelningschef Kommunserviceavdelningen Marianne Cederqvist
0380-46273
Chef Kostenheten Kalle Tegenfeldt
0380-46316
Avdelningschef kommunserviceavdelningen KSA Marianne Cederqvist
0380-462 73