OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100% ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. Som arbetsledare på Burger King är du med och ansvarar för:
- Driften av restaurangen
- Utvecklingen och utbildningen av personalen
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelse, matkvalitet och renlighet
Varför ska du välja oss?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss, både inom Burger King, inom något av våra andra varumärken eller på vårt huvudkontor. Vi söker dig som:
- Har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenhet av servicebranschen
Känner du igen dig i detta så tycker vi du ska skicka din ansökan redan idag! Välkommen!
#welcometalent
Kontaktpersoner på detta företaget
Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström
Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39