OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ref.nr:[Gy 9/2009 Arbetsledare kök[till skolrestaurangen Rudbecksskolan Om befattningen Kök och restaurang är den enhet inom gymnasieförvaltningen som ansvarar för kostverksamheten.Den består av sju tillagningskök som ger måltidsservice till ca 6000 gäster per dag inklusive specialkoster av olika slag.På gymnasieskolorna finns även cafeteriaverksamhet som ryms inom kök- och restaurangenheten.Matsedel upprättas centralt av kostchef med elevers samt personals inflytande.På enheten strävar vi efter en ökad användning av ekologiska livsmedel i tillagningen av kosten.Enheten är KRAV- certifierad.Huvudsakliga arbetsuppgifter - Arbetsledning med personalansvar - Inköp,[exempelvis beställning av livsmedel via E-handel - Planering av måltider - Budget/uppföljning - Egenkontroll livsmedel/arbetsmiljö - Statistik av måltider - Vara delvis aktiv i produktionen - Arbeta med kvalitetssäkring - Verka för ökad andel av ekologiska livsmedel - Ingå i ledningsgruppen för måltidsverksamheten i förvaltningen Kompetenskrav - Högskoleutbildning inom kostverksamhet/måltidsproduktion och arbetsledning[[ -[Erfarenhet av arbete med datorn som arbetsverktyg[ Övrigt meriterande - Högskoleutbildning[med inriktning mot[kost och näring - Erfarenhet av arbete inom yrkesområdet - Erfarenhet av arbetsledning - Erfarenhet av att arbeta med budget/uppföljning Vi söker dig som är drivande och målinriktad med ett tydligt ledarskap i samband med måltidsproduktion och servering.Du är strukturerad och klarar av att på ett bra sätt genomföra påbörjade projekt.Du har givetvis lätt för att samarbeta med människor runt omkring dig och du bör[kunna ge förslag på måltider då det förekommer på enheten.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Sysselsättningsgrad och varaktighet Tillsvidare, 100 %.Tillträde 2009-05-18.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.