OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kläppen är en av Sveriges största fjällanläggningar och den sydligaste i Sälen. Anläggningen är ett privatägt familjeföretag med 200 medarbetare under vintersäsong och kännetecknas av en stark sammanhållning med en hög servicegrad & stort engagemang bland medarbetare. Våra gäster är skidåkande familjer med barn och ungdomar i alla åldrar.
Till våra tjänster söker vi dig som brinner för personlig service, är arbetsvillig, flexibel, glad och ansvarsfull. I gengäld erbjuder vi Dig ett roligt och utmanade arbete i ett glatt gäng med stora möjligheter till utförsåkning!
Kläppen Ski Resort driver de tre restaurangerna som finns på anläggningen. Det är Wärdshuset Morkullan med 120 sittplatser & öppet alla dagar för lunchbuffe av husmanskost i olika former samt pizza. Restaurang Tranan med 270 sittplatser & öppet alla dagar. Här serveras vällagad lunch under dagtid och à la carte kvällstid. På Toppstugan består menyn av à la carte lunch, våfflor, baguetter och bakverk. Kvällstid serveras det fondue tre dagar i veckan. Toppstugan har 200 sittplatser inomhus samt 200 utomhus vid fint väder.
Som arbetsledare för restaurang ansvarar du för servering, planering, schemaläggning, personalledning av servis, viss personalutbildning samt arbetstidsuppföljning.
Du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet av servering och personalledning.
Vid frågor kontakta: Fredrik Rausman kökschef, 070- 678 77 33, fredrik.rausman@klappen.se
Körkort klass -B---.
Kontaktpersoner på detta företaget
- Restaurang -
-
- Skidshop -
0280-96 222
Drift -
0280-96 273
Aktivtet- och skidskolechef Skidskola -
0280-96 283
Arbetsledare Stugservice Stugservice -
0280-96 217
- Restaurang -
0280-96230
Drift -
0280-96 270
. Drift -
0280-96 270
Restauratör Kläppen Restauranger -
070-4909600
Aktivitet- och skidskolechef Fredrik Stenmalm
0280-96 283