OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mariebergs kök tillhandahåller dygnets alla måltider till kommunens tre särskilda boenden i Eksjö tätort, Mogården, Almgården och Marieberg. Det är för de boende vi är på arbetet och vårt mål är nöjda matgäster. Goda och bra måltider bidrar till matglädje och gemenskap.
Måltiden är dessutom en förutsättning för god hälsa, välbefinnande och en god livskvalitet.
Arbetslaget består av sex kockar med tjänstgöring var tredje helg. Arbetsledaren tjänstgör måndag till fredag.
Som grund för allt arbete inom Eksjö kommun finns en tydlig kultur som säger att Eksjö kommun är en kommun där alla är välkomna. Det är en trygg och levande kommun som vi gemensamt arbetar för att på ett hållbart sätt bevara och utveckla. En aktiv kommun där allt känns nära. En närhet som ger mer tid för meningsfull fri tid.
ARBETSUPPGIFTER
Du är en arbetsledare som utgår från vad matgästen tycker om och utifrån det planerar och organiserar arbetet för att, tillsammans med dina kollegor, tillaga mat med ett miljösmart arbetssätt. Arbetsledaren ansvarar för att leda och fördela arbetet i köket men tjänsten innebär också att du är schemalagd i produktion. Vissa administrativa uppgifter ingår i tjänsten. Du uppskattar mötet med personalen och matgästen i ditt dagliga arbete. För de boende är måltiden dagens höjdpunkt vilket ställer extra krav på arbetslaget att servera god och näringsriktig mat anpassad för målgruppen.
Arbetsledaren har ett nära samarbete med enhetschefer och avdelningarna på de särskilda boendena. Du bidrar också, utifrån din kompetens, i arbetet med matsedelsplanering, upphandling, receptutveckling och egenkontroll tillsammans med måltidschef, måltidsutvecklare och övriga arbetsledare i verksamheten.
KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en 3-årig kockutbildning eller motsvarande i grunden men med en vidareutbildning inom YH-utbildning som Arbetsledare för måltidsservice eller motsvarande kompetens. Varje dag tillagar vi även olika sorters specialkost och konsistensanpassad kost för att kunna servera mat till alla våra gäster så har du erfarenhet och kunskap av special-, konsistensanpassad-, och/eller allergikost är det meriterande.
Vi söker dig med hög samarbetsförmåga och med goda ledaregenskaper. Du är noggrann och strukturerad. Du är en duktig organisatör med en god kommunikativ förmåga.
God datavana och erfarenhet av att jobbat i kostdataprogram är meriterande.
Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) för säker hantering i storkök.
Är du intresserad och vill vara med och utveckla vårt kök tillsammans med oss?
Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
För att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Samordnare/socialsekreterare Barn- o unga
0381-36000 vx
Akademikerförbundet Monica Henriksson
0381-366 12
Vision Jean Swärdh
0381-36634
Bitr Enhetschef Åsa Löfkvist
0381-367 75 eller 0381-360 00 vx
Enhetschef Therese Petersson
0381-369 60
Enhetschef Carina Andersson
0381-36628
Enhetschef Birgitta Löwdahl
0381-36069
Föreståndare. Tomas Lundström
0381-423 23
Samordnare Karin Ekdahl
0381-42279
Enhetschef Hemtjänsten Mariannelund Therese Petersson
0381-369 60