Arbetsledare till produktionskök i Sollentuna

Arbetsledare till produktionskök i Sollentuna

Arbetsbeskrivning

Arbetsledare till produktionskök i Sollentuna

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en arbetsledare som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm har du möjlighet att påverka våra måltidsleveranser genom ett bra och tydligt ledarskap.

I tjänsten ingår operativt dagligt arbete med dina kollegor i köket samt uppföljning med produktion och måltidsleveranser.

Om Rotsunda produktionskök
Rotsunda produktionskök lagar goda och hållbara måltider inom konceptet Steamplicity till sjukhus. Vi finns i Sollentuna intill Edsviken. Verksamheten bedrivs alla veckans dagar. Tillsammans är vi ett arbetslag av 30 anställda och våra kunder befinner sig runt om i Stockholm.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har minst ett års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du har minst två års erfarenhet av arbete som sous-chef
• Du har förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda kunder, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll

Meriterande kunskaper :

• Kunskap inom kostdataprogrammet Matilda

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Kontaktpersoner på detta företaget

Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord

Marlene Sjögren

Jeanette Lantz

Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund

Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 september 2022
  • Ansök senast: 30 september 2022

Besöksadress

Isafjordsgatan 22
None

Postadress

Box 1222
Kista, 16428

Liknande jobb


Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024