OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
First Camp är Skandinaviens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.
First Camp Röstånga-Söderåsen är en naturskön oas belägen precis vid Söderåsens Nationalpark. I den lugna naturen hittar du en arbetsplats med härlig gemenskap. Tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet hjälper du till att sprida glädje och gemenskap till våra campinggäster.
Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.
Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. Ett område som bidrar med stort mervärde för våra gäster är vår bistro, där vi med vårt egen koncept ser till att våra gäster kan köpa riktigt god mat och ha en trevlig stund tillsammans. För att kunna driva vår bistro effektiv under säsongen så söker vi nu en arbetsledare som kan ansvar för den dagliga driften och säkerställa att vi lever upp till kundernas höga förväntningar på god mat till bra priser med kort väntetid.
Arbetsuppgifter
Arbetsledaren i bistron har ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron.
Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som arbetsledare i vår bistro behöver du ha arbetserfarenhet från snabbmatsrestaurang eller liknande verksamhet. Om du även varit arbetsledare är detta starkt meriterande. Vidare behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska samt ha en slutfört gymnasieutbildning. Vi ser väldigt positivt på om du har genomfört en utbildning med restauranginriktning, men det är inget krav. Det är dock krav att du som arbetsledare har kompetens inom livsmedelshantering, tillagning och förvaring. För att arbeta i vår bistro måste du ha fyllt 20 år.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är teamorienterad och har lätt för att se helhetsbilden för att kunna planera och prioritera. Du är duktig på att kommunicera med olika människor och anpassa ditt sätt till situationen du befinner dig i. För dig kommer laget först och du trivs som bäst med andra människor runt dig där du får känna att ni tar gemensamt ansvar för era mål. Slutligen ser vi att du har lätt för att anpassa dig till snabba förändringar och kan hantera stressiga situationer med ett lugn.
Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.
Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster
Vi vill skapa en kedja, ett ställe där man alltid känner igen sig vart i landet man än besöker oss. Det är därför viktigt för oss med samstämmighet, med tydlighet och med kollegor som vill bygga något stort tillsammans och kommer med nya idéer för att förbättra det vi redan gör så bra. Som arbetsledare i vår bistro erbjuder vi dig en tjänst där du får möjlighet att utvecklas mer inom ditt ledarskap och arbeta inom en campingkedja med stark kultur och samarbetsanda.
Villkor
Anställningen är en säsongsanställning under veckorna 19-34. Sysselsättningsgraden varierar mellan ca 20-40 timmar/vecka beroende på vart i säsongen vi befinner oss. Under veckorna 19-24 samt 33-34 är bistron endast öppen på helger vilket innebär att arbetet endast är förlagt då, övriga veckor under sommaren (v.25-32) gäller arbete under heltid.
Under v. 16 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid.
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.