OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker restaurangchef som tillsammans med VD och köksmästare sköter den vardagliga driften av restaurangen samt tar emot och organiserar större evenemang och gruppbokningar.
Årehyddan är en lunch- och afterskirestaurang med plats för 200 sittande och 500 stående gäster.
Största ansvaret är att se till att alla olika avdelningar fungerar ihop och att vi som företag levererar en produkt vi själva är stolta över gentemot gäster och samarbetspartner. Restaurangchefens huvudsakliga arbetsuppgifter är:
· Beställning och inventering av mat och dryck
· Ansvara för och arbeta aktivt med daglig drift, lunch och afterski
· Schemaläggning för bar, service, entré
· Ansvara för mejl och telefon
· Ta emot och ta hand om bokningar, både drinkbord till afterski och större middagsevent
· Mindre ändringar och uppdateringar av hemsida
· Uppdatera och publicera på sociala medier tillsammans med marknadschef
· Ha kontakt och möten med säljare gällande sortimentuppdatering
· Attestera fakturor och ha koll på kostnader
Visstidsanställning vintersäsong 22/23med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde enl. överenskommelse men senast 1/12-2022
Vår ambition är att ha det familjära bemötandet tillsammans med genuin musik, bra mat och dryck i fokus. Vi har målmedvetet hållit oss till vår grundidé som vi ständigt försöker förbättra. Vi har varsamt byggt ut fastighet, scen och kök och är nu Åres mest välbesökta backrestaurang.
/Peter Glyt VD
Välkommen med din ansökan till peter@arehyddan.se