Asiatisk kock till DO EAT bufférestaurang / Chef, asian cuisine

Arbetsbeskrivning

SÖKES: Kockar som älskar att ge det lilla extra


OM OSS:
DO EAT har öppnat i Västerås city på Köpmangatan. Vi är en nytänkande asiatisk bufférestaurang som strävar efter att leverera extraordinära matupplevelser till våra gäster.


Vi på DO EAT drar nytta av de mest färska och utsökta ingredienserna som naturen skänker oss. Varje rätt är komponerad för att garantera en simpel men vågad kulinarisk resa.
Sedan 2016 har vi försökt och lyckats revolutionera hur folk äter i Stockholm. Nu har vi tagit vår mat och kunskap till Västerås. Från klassiska rätter till innovativa delikatesser – vi gör allt och mycket mer.


Det är till oss man kommer om man är sugen på en oförglömlig matupplevelse!




VI SÖKER:
Dig som har viljan att ge det lilla extra i alla situationer. Vi letar efter drivna, engagerade och innovativa kockar som förstår vikten av att arbeta hygieniskt och strukturerat.


Service är kärnan i vår affärsverksamhet, vi ställer därför kraven högt på vår personal. Vi ser att framgång ligger i förmågan att samarbeta oavsett hur situationen ser ut. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och att du kan hantera stressiga situationer samt att arbeta i ett högt tempo. Du är inte rädd för att gå utanför köket för att ta hand om allting som behöver skötas om runtikring på en restaurang.


Tjänsterna är fördelade under både lunch, kväll och helg.




DINA EGENSKAPER:
Erfarenhet av jobb som kock, gärna med asiatisk mat eller buffékoncept
Brinnande intresse för matlagning
Stresstålighet
Ansvarstagande


MERITERANDE:
Mandarin
Engelska
Svenska är inte ett krav för att söka tjänsten.








IN ENGLISH


LOOKING FOR: Chefs, asian cuisine


ABOUT US:
DO EAT just opened in Västerås city, at Köpmangatan. We’re an innovative asian restaurant that strive to deliver extraordinary dining experiences to our guests.


At DO EAT we use the most fresh and exquisite produce that Mother Nature provides us. Each dish is made to guarantee a simple yet bold dining experience.
Since 2016 we have tried, and succeeded, to revolutionize how people eat in Stockholm. We’ve now brought our food and knowledge to Västerås. From classical asian dishes to innovative delicacy - we do it all!


Be sure to swing by if you’re looking for an unforgettable dining experience!


WE’RE LOOKING FOR:
A driven person with the desire to go the extra mile in all situations. We’re looking for dedicated, committed and creative chefs, that understand the importance to work methodically and hygienically.


Service is the core of our business model and therefore we set the bar for our staff high. We see that success lies in the team effort to work together, no matter what the situation looks like. That’s why it’s important for us that you’re a team player and can work under stressful situations with focus and speed. You’re also not afraid to step outside the kitchen to execute all the work that needs to be done throughout the restaurant.


The work hours are divided between both lunch, dinner and weekends.


YOUR QUALIFICATIONS:
Experience as a chef, preferably with asian food or buffet concept
Genuine interest in food
Ability to work in stressful environment
Responsible


PREFFERED QUALIFICATIONS (NOT A REQUIREMENT):
Mandarin
English
Swedish is not a requirement to apply

Sammanfattning

  • Arbetsplats: DO EAT Västerås
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 januari 2022
  • Ansök senast: 27 februari 2022

Postadress

Köpmangatan 12
Västerås, 72215

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024