OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
OM OSS:
DO EAT har i januari öppnat i Västerås city på Köpmangatan. Vi är en nytänkande asiatisk bufférestaurang som strävar efter att leverera extraordinära matupplevelser till våra gäster.
Vi på DO EAT drar nytta av de mest färska och utsökta ingredienserna som naturen skänker oss. Varje rätt är komponerad för att garantera en simpel men vågad kulinarisk resa.
Sedan 2016 har vi försökt och lyckats revolutionera hur folk äter i Stockholm. Nu har vi tagit vår mat och kunskap till Västerås. Från klassiska rätter till innovativa delikatesser – vi gör allt och mycket mer.
Det är till oss man kommer om man är sugen på en oförglömlig matupplevelse!
VI SÖKER:
Dig som har viljan att ge det lilla extra i alla situationer. Vi letar efter en driven, engagerad och innovativ kock som förstår vikten av att arbeta hygieniskt och strukturerat.
Service är kärnan i vår affärsverksamhet, vi ställer därför kraven högt på vår personal. Vi ser att framgång ligger i förmågan att samarbeta oavsett hur situationen ser ut. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och att du kan hantera stressiga situationer samt att arbeta i ett högt tempo. Du är inte rädd för att gå utanför köket för att ta hand om allting som behöver skötas om runtikring på en restaurang.
Tjänsten är fördelad under både lunch, kväll och helg.
DINA EGENSKAPER:
Erfarenhet av jobb som kock, gärna med asiatisk mat eller buffékoncept
Brinnande intresse för matlagning
Stresstålighet
Effektivitet
Ansvarstagande
MERITERANDE:
Sushitillverkning
Mandarin
Engelska
Svenska är inte ett krav för att söka tjänsten om du pratar Mandarin
SÅ SÖKER DU JOBBET:
Maila ditt CV och personligt brev med foto av dig till do.eat.amanda@gmail.com
Märk mailet med ”Jobbansökan Kock”.
Meddela även när du söker tjänsten om du har någon annan form av sysselsättning och i så fall vilka tider den infaller på.
IN ENGLISH
ABOUT US:
DO EAT opened in Januari in Västerås city, at Köpmangatan. We’re an innovative asian restaurant that strive to deliver extraordinary dining experiences to our guests.
At DO EAT we use the most fresh and exquisite produce that Mother Nature provides us. Each dish is made to guarantee a simple yet bold dining experience.
Since 2016 we have tried, and succeeded, to revolutionize how people eat in Stockholm. We’ve now brought our food and knowledge to Västerås. From classical asian dishes to innovative delicacy - we do it all!
Be sure to swing by if you’re looking for an unforgettable dining experience!
WE’RE LOOKING FOR:
A driven person with the desire to go the extra mile in all situations. We’re looking for a dedicated, committed and creative chef, that understand the importance to work methodically and hygienically.
Service is the core of our business model and therefore we set the bar for our staff high. We see that success lies in the team effort to work together, no matter what the situation looks like. That’s why it’s important for us that you’re a team player and can work under stressful situations with focus and speed. You’re also not afraid to step outside the kitchen to execute all the work that needs to be done throughout the restaurant.
The work hours are divided between both lunch, dinner and weekends.
YOUR QUALIFICATIONS:
Experience as a chef, preferably with asian food or buffet concept
Genuine interest in food
Ability to work in stressful environment
Effective
Responsible
PREFFERED QUALIFICATIONS (NOT A REQUIREMENT):
Sushi making
Mandarin
English
Swedish (is not a requirement if you speak Mandarin)
HOW TO APPLY FOR THE POSITION:
Email your CV and cover letter with a picture of you to do.eat.amanda@gmail.com
Mark your email with ”Jobbansökan Kock”.
Make sure to include if you have any other sort of occupation when applying, and in that case, when you're unavailable.