OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Åsljungagården är ett familjeägt hotell med betoning på konferens- och golfgäster. Köket har lagt tonvikten på en välkomponerad meny av hög kvalitet med råvaror efter säsong. Lunchen serveras från buffe och innehåller stort salladsbord samt varmrätt, ofta husmanskost. Middagen, som består av trerätters-supe och serveras vid sittande bord, är av internationellt slag och väldigt varierande. Åsljungagården har eget bageri där alla bakverk och matbröd bakas dagligen. Vi söker dig som har kokutbildning och har hunnit arbeta några år inom yrket. Dina arbetsuppgifter blir att organisera det dagliga arbetet, matkalkylering, menyplanering, vara delaktig i personalplanering, utveckla och kvalitetssäkra köksdriften samt vara ansvarig för egenkontrollen. Vi erbjuder dig ett intressant och till stor del väldigt självständigt arbete. Vi arbetar i ett litet gäng där samarbetsförmåga och flexibilitet är mycket viktigt.