OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Urban Deli
Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall - Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. På Urban Deli jobbar drygt 400 anställda idag med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och åsikter. Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.
Om dig
Som Ass. Köksmästare på Urban Deli Sveavägen 44 så bör du vara en bra ledare, en god organisatör, passionerad matlagare och ordningsam.
Du bör ha erfarenhet av att vara Sous Chef eller Köksmästare på restaurang med fokus på lunch och kvälls a'la carte.
Dina arbetsuppgifter
Restaurangköket består av varmkök och kallkök. Vi serverar frukost, lunch, middag och brunch, samt festmiddagar. Vi har ca 250 sittplatser året om. På lunchen serverar vi mellan 300-400 mat, fördelat på dom olika avdelningarna. Vi har även en Takbar där vi serverar enklare mat.
Dina arbetsuppgifter är i första hand att ansvara för att tillsammans med Köksmästare styra arbetet i köket samt för att för att utveckla enheten framåt.
Arbetet är heltid och arbetstiderna består av dagtid, kvällar samt helger.
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej mot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Viktor Francis Ringsö