OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.
Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.
Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.
ASSISTANT RESTURANT MANAGER till ARCHIE'S
Archie’s är Jacy’z huvudrestaurang och bakom den vackra matsalen ligger husets största kök, härifrån servas både restaurangen och Jacy’z Conference Center på hela 599 m2!
Det är i Archie’s merparten av frukosten serveras, och huvuddelen av våra övernattande gäster äter sina luncher och middagar. Vissa kvällar fylls restaurangen av stora sällskap och andra av kärlekspar. Du kan förvänta din en bred mix av gäster, ett högt tempo och ett härligt sorl från matsalen som letar sig in i det öppna köket.
Som Assistant Restaurant Manager är du vår Restaurant Managers högra hand och har en arbetsledande roll i restaurang- och barverksamheten för Archie’s, Lobbybaren och Conference Center. Du ansvar för att få gäster och medarbetare att trivas på bästa sätt.
Som Assistant Resturant Manager förväntas vara bra påläst om bokningsläget i närtid så du kan informera dina kollegor samt göra justeringar i bemanning för att säkerställa både gäst- och medarbetarupplevelsen såväl som de nyckeltal som budgeterats för effektivitet.
Du coachar och leder för en högre gäst- och medarbetarnöjdhet. Andelen administrativa timmar kontra drift kan skifta beroende på säsong och baseras på verksamhetens behov.
DELAR AV ARBETSBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID
- Introduktion - Genomför introduktionen av nyanställda i Archies Grill, Lobbybaren samt Conference Center (för fikor). Säkerställer att de lär sig SOP:s, våra värderingar och servicelöften, samt säkerställer att de kan vårt utbud av sortiment och tjänster för att kunna prestera och uppnå de kvalitativa mål som finns för verksamheterna.
- Bemanning - Ser på daglig basis över bemanningen i närtid för servispersonal avseende frukost, lunch, middag, bar och fika, för att säkerställa de KPI:er rörande effektivitet hålls inom mål som anges i budget.
- Coachning & Briefs - Ger löpande feedback till medarbetarna i serviceteamet efter avslutade servicar. ARM ansvarar för att för- och efterbriefing genomförs efter uppsatt standard för att alltid ge teamet information och feedback i grupp.
- Service & Bemötande -Innebär att en viktig uppgift är att säkerställa att serviceteamet coachas i service och bemötande för att vi levererar en gemensam hög nivå av service.
- Kvalitet - Du förväntas säkerställa kvalitén i driften. Detta avser samtliga servicepass (frukost, fika, lunch, middag och bar).
- Planering - Säkerställer att planering för service sker på ett effektivt sätt och att bokningar optimeras på bästa sätt, genom bordsplacering och stationsindelning. Inkluderar att säkerställning av förarbete, servicearbete och efterarbete sker på ett effektivt vis.
- Samarbete - Du leder arbetet kring att en god samarbetsvilja i restaurangen/baren dels gentemot varandra men även mot medarbetare på andra avdelningar. Alla medarbetare på Jacy’z arbetar mot samma gemensamma mål - ”att skapa stamgäster”.
- ESSence (Våra värderingar & servicelöfte) - Arbetar aktivt med att implementera vår gemensamma företagskultur som finns beskriven i ”The Essence”. Ansvarar för att varje medarbetare både förstår och agerar efter våra värderingar.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är driven och passionerad för ditt yrke. Du vill vara med och skapa upplevelser som våra gäster uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du brinner för service, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl kväll som helg.
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är motiverande, inspirerande och gillar att coacha andra. Du behöver också ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och lösningsorienterad.
Du behöver också dela våra värderingar: passionerad, professionell och lekfull!
Om tjänsten
Tillträde: 17 oktober
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Varierande kväll/helg
Hur går vi vidare, för visst gör vi det?
Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.
Sista ansökningsdag är 26 september
Välkommen med din ansökan!