OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Du kommer till ett företag som satsa på fräsch mat som följer internationella trender och bygger på svensk tradition.
Vi ser att du är positiv, bra på att organisera och kan stötta dina medarbetare att leverera det bästa.
Vi håller ett högt tempo i köket, därför ställs det höga krav på oss som arbetar där. Det är därför viktigt att ta egna initiativ, men samtidigt följa ett koncept vara observant och ha förståelse för vad som skall göras, hur det ska göras och när.
Självklart har du även nedanstående egenskaper;
- Utpräglad servicekänsla
- Gedigen kunskap inom matlagning
- Minst 3 års erfarenhet inom Hotell- och restaurang.
- Resultatinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål
- Råvarukunskap
Arbetstid:
Flexibel arbetstid, dagar, kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse
Dinners College är Dinners interna utbildningsprogram. Dinners samarbetar med de ledande företagen i Europa.
För mer information för de olika tjänsterna kontakta Carina Häselbarth
Ansökan skickas till:
Carina Häselbarth
Töjnavägen 30
191 34 Sollentuna
Eller carina@dinners.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangchef Catarina Olsson
026 689250