OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi på Egon Sollentuna letar nu med ljus och lykta efter vår nästa assisterande kökschef eller till och med rollen som kökschef. Har du några års erfarenhet som tex teamleader på kedje-restauranger som a la carte kock ? Sök då hit för att ta nästa steg i karriären.
Vi kan starta upplärning inom konceptet omgående med med möjlighet att iträda rollen redan i mitten av Juli.
OM ROLLEN
Som Assissterande Köksmästare arbetar du nära företagets ledningsteam och kökschef, och du tar en stor del av ansvaret i köket. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att säkerställa livsmedelskvalitet, hälsosam drift och god kontroll. Du ansvarar för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Uppgifterna kommer att vara planering och förberedelser (varumottagning, produktion, skärning av kött etc.) och förberedelse av à la carte enligt Egons meny. Dessutom är du ansvarig för implementeringen av företagets Haccp / IK-rutiner och system för att säkerställa god kvalitet på rengöring, hygien, mat och andra detaljer kring vårt koncept. Målet är att all personal i köket ska delta i detta under en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten i alla stadier.
VEM ÄR DU?
• Ansvarfull
• Engagerad och entusiastisk
• Du har kämparglöd
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral
• Du har yrkesstolthet och tror på starkt samarbete både imellan avdelningar och i dem
• Relevant kökerfarenhet ( kock minimum 2 år)
Låter detta intressant och du passar i npå beskrivelsen, tveka inte att söka!
Observera att ansökningar utan referens/märkning eller motivering till varför man söker ses som ogiltiga.