OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
GöteborgsOperan
GöteborgsOperans vision - Ett av norra Europas ledande operahus. Ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans och musikal och är en viktig aktör i regionens utveckling. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 300 föreställningar per år för ca 250 000 besökare. Vi omsätter ca 380 miljoner kronor där ca 30% är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.
I GöteborgsOperans vackra foajé händer det mycket!
I vår svanenmärkta restaurang serverar vi lunch till ca 150 gäster varje måndag till fredag. På föreställningskvällar rör sig i snitt 1000 personer i foajén och då är vår à la carte matsal och våra caféer och barer öppna 2 timmar före föreställning. Utöver denna verksamhet genomför vi varje år ett flertal arrangemang och banketter för upp till 1200 gäster. Inom GöteborgsOperans restaurangverksamhet ryms även vår personalmatsal som dagligen serverar ca 500 anställda. Restaurangavdelningen består av 28 tillsvidareanställda medarbetare samt flertalet timanställda. GöteborgsOperans restaurang omsätter ca 29 miljoner kronor.
Som assisterande restaurangchef kommer du att tillsammans med restaurangchefen ansvara för den dagliga driften, större arrangemang och middagar samt vara ett stöd för hovmästare och arbetsledare i caféet. Ditt fokus kommer att ligga på det operativa arbetet. Tjänsten innefattar även viss administration och arbete i olika ekonomi- och personalrelaterade system. GöteborgsOperan har en bred verksamhet vilket innebär många samarbeten mellan dig som assisterande restaurangchef och andra avdelningar och funktioner i huset.
Kvalifikationer
Du skall ha minst 5 års dokumenterad arbetsledande befattning inom restaurangbranschen med inriktning på à la carte och större arrangemang.
Som person är du flexibel och serviceinriktad med gästen i fokus. Du trivs i rollen som arbetsledare, tycker om att lösa frågor på plats och att rycka in där det behövs. Arbetet ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga och en helhetssyn. Du tar initiativ, är ansvarsfull och lyhörd. Då verksamheten sjuder av aktivitet behöver du ha god planeringsförmåga och vara stresstålig. Sist men inte minst månar du om ett gott samarbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter att du är intresserad av GöteborgsOperans verksamhet.
Arbetet är till stor del förlagt på kvällar och helger. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tillträde snarast.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kristina Hauge, Restaurangchef
031-10 82 11
Anna Holm, Personalspecialist
031-10 80 71
Simon Engmalm, Teaterförbumdet
031-10 82 02
Simon Engmalm, Teaterförbundet
031-10 80 00
Restaurangchef Kristina Hauge
Tfn, 031 – 10 82 11
Assisterande restaurangchef Ousainou Mbye
Tfn, 031 – 10 82 15
Restaurangchef Kristina Hauge
031 – 10 82 11