OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Gyllene Uttern ligger i en naturskön miljö med vy över Vättern och Visingsö, bara 6 minuter från Gränna Hamn. Restaurangen erbjuder klassisk svensk mat med lokala råvaror.
Som assisterande restaurangchef är du med och driver vår restaurang. Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare. Du har en passion för service, trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du tillsammans med restaurangchefen era medarbetare att leverera service i världsklass! Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem.
Utbildning/erfarenhet:
Du har en restaurangutbildning i grunden och minst 4 års yrkeserfarenhet från arbete inom service. Du har tidigare haft en ledande position i restaurang och bra ledaregenskaper, erfarenhet gällande schemaläggning, varuinköp samt försäljning av dessa. Du jobbar på ett organiserad och strukturerad sätt och är van att ha många bollar i luften.
Uppstart:
Snarast
Anställning:
6 månaders provanställning
Arbetstid:
Heltid, tjänsteman
Kontaktpersoner på detta företaget
Receptionschef Kerstin Tjärnström
0390-108 00
Kökschef Mathias Kall
Restaurangchef Gazza Kahrimani
0390-10807