Assisterande Restaurangchef Brödernas Jönköping

Arbetsbeskrivning

Assisterande Restaurangchef

Dina ansvarsområden som assisterande restaurangchef inom Brödernas:

Tillsammans med restaurangchef och övriga i teamet leverera en trevlig upplevelse för våra gäster

Att ha koll på de avtal enheten berörs av samt att de följs

Bemanningsansvar tillsammans med Restaurangchef. Se till att personalen följer schemat satt av din Restaurangchef och inte jobbar utöver de timmarna

Hjälpa din restaurangchef genom att komma med lämpliga förslag på listor och rutiner för varje ansvarsområde på restaurangen samt se till att de följs av anställda

Att följa skrivna avtal gällande inköp av varor och hålla sig till de avtalade leverantörerna i den mån det är möjligt samt bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer

Beställning av dryck

Att närvara vid restaurangens personalmöten & vara väl förberedd på de punkter som kan tas upp samt uppmärksamma punkter som du vill belysa

Hjälpa din restaurangchef vid introduktion och upplärning av nyanställda samt utbildning/vidareutveckling av dem

Sälj & Marknad:

Att tillsammans med medarbetarna följa den specifika sälj- och handlingsplanen för din restaurang

Att engagera och involvera dina medarbetare i arbetet att uppnå uppsatta säljmål

Att utbilda din personal och förse dem med information om de produkter restaurangen erbjuder

Assisterande Restaurangchefspositionen innefattar ansvar över följande positioner:

Servis

Assisterande Restaurangchefens dagliga sysslor helt utan prioriteringsordning:

Tillsammans med kollegor och Restaurangchef som jobba för företagets gemensamma mål & alltid med god och professionell ton

Att tillsammans med Restaurangchef och Köksmästare koordinera personalen gällande tider, prioritet och beställningar, både i den dagliga verksamheten och vid högtider/speciella event

Daglig ledning & drift av matsal och bar

Gästkontakt, inklusive kompensation och klagomål tillsammans med Restaurangchef

Beställningar, leveransmottagning och hjälp vid inventering av lager

Att merförsäljningsmålen satta av Brödernas uppnås (utbildning och uppföljning)

Hålla i dagliga möten med tydlig genomgång inför service vid frånvaro av restaurangchef

Programmering av kassorna och att detta görs korrekt enligt lagstadgade momssatser

Hjälpa restaurangchefen skapa tydliga listor med rutiner och följa upp att de följs av alla berörda anställda

Uppmärksamma brister eller annat som behöver åtgärdas i matsalen

Tjänstgöring enligt Restaurangchefens satta schema, med närvaro fördelat över dag, kväll och helg

Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmst chef

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brödernas Restauranger
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 september 2021
  • Ansök senast: 24 februari 2022

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024