OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Assisterande Restaurangchef
Dina ansvarsområden som assisterande restaurangchef inom Brödernas:
Tillsammans med restaurangchef och övriga i teamet leverera en trevlig upplevelse för våra gäster
Att ha koll på de avtal enheten berörs av samt att de följs
Bemanningsansvar tillsammans med Restaurangchef. Se till att personalen följer schemat satt av din Restaurangchef och inte jobbar utöver de timmarna
Hjälpa din restaurangchef genom att komma med lämpliga förslag på listor och rutiner för varje ansvarsområde på restaurangen samt se till att de följs av anställda
Att följa skrivna avtal gällande inköp av varor och hålla sig till de avtalade leverantörerna i den mån det är möjligt samt bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer
Beställning av dryck
Att närvara vid restaurangens personalmöten & vara väl förberedd på de punkter som kan tas upp samt uppmärksamma punkter som du vill belysa
Hjälpa din restaurangchef vid introduktion och upplärning av nyanställda samt utbildning/vidareutveckling av dem
Sälj & Marknad:
Att tillsammans med medarbetarna följa den specifika sälj- och handlingsplanen för din restaurang
Att engagera och involvera dina medarbetare i arbetet att uppnå uppsatta säljmål
Att utbilda din personal och förse dem med information om de produkter restaurangen erbjuder
Assisterande Restaurangchefspositionen innefattar ansvar över följande positioner:
Servis
Assisterande Restaurangchefens dagliga sysslor helt utan prioriteringsordning:
Tillsammans med kollegor och Restaurangchef som jobba för företagets gemensamma mål & alltid med god och professionell ton
Att tillsammans med Restaurangchef och Köksmästare koordinera personalen gällande tider, prioritet och beställningar, både i den dagliga verksamheten och vid högtider/speciella event
Daglig ledning & drift av matsal och bar
Gästkontakt, inklusive kompensation och klagomål tillsammans med Restaurangchef
Beställningar, leveransmottagning och hjälp vid inventering av lager
Att merförsäljningsmålen satta av Brödernas uppnås (utbildning och uppföljning)
Hålla i dagliga möten med tydlig genomgång inför service vid frånvaro av restaurangchef
Programmering av kassorna och att detta görs korrekt enligt lagstadgade momssatser
Hjälpa restaurangchefen skapa tydliga listor med rutiner och följa upp att de följs av alla berörda anställda
Uppmärksamma brister eller annat som behöver åtgärdas i matsalen
Tjänstgöring enligt Restaurangchefens satta schema, med närvaro fördelat över dag, kväll och helg
Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmst chef