Assisterande restaurangchef till Fjällnäs Est.1882

Arbetsbeskrivning

Åtta Årstider i Storslagen Natur

Fjällnäs, Sveriges första högfjällshotell, är en exklusiv fristad där man nära naturen upplever dess ständiga och dramatiska växlingar. Under åtta olika årstider lever vi med den orörda vildmarken precis utanför dörrtröskeln. Här är luften ren och du kan när som helst släcka din törst med vattnet från den klara fjällsjön. När Fjällnäs första besökare anlände för 140 år sedan lockade det rena, orörda och vackra – samma sak gäller än idag.

Välkommen till vårt land, vårt fjäll och upplev hur dina sinnen öppnas upp i denna väldiga och orörda vildmark.



Vi söker nu en assisterande restaurangchef till vårt team på Fjällnäs resort.

Arbetet innebär att vara delaktig i förbättringar inom restaurangen med fokus på tex schema, utveckling av produkterna likväl som fokus på att löpande arbeta med våra gäster. Här finns även viktiga uppgifter som fokuserar på arbete med personal, planering och ekonomi. Arbetet innebär nära samarbete med vår F&B.

I en avslappnad miljö, precis vid vattenbrynet till sjön Malmagen, serverar vi frukost, lunch och Fjällnäs middagsmeny. Vi blandar det moderna köket med fjällets smaker och låter råvarorna stå i centrum. På Fjällnäs vill vi att drycken ska vara en självklar del av upplevelsen där de flesta drycker kommer från människor som odlar och tillverkar sina produkter på ett hållbart och organiskt sätt.

Vi ställer höga krav på kvalitet och vårt matkoncept. I den här tjänsten är fokus främst på kvällstid men även frukost, lunch är på schemat. Vi lägger stort fokus på våra gästers upplevelse och vill alltid hellre berätta än att informera. 

Vi tror att du är en person som:


Är glad, positiv och målinriktad.

Tar initiativ och är snabb på att hitta lösningar

Har ett genuint intresse för service, mat och dryck.

Förstår att rutiner och planering lägger grunden till att ge bästa service.

Talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift

Gillar naturen och fjället

Förstår vikten av att arbeta tillsammans



Vi ser gärna att du har dessa kvalifikationer:


3-4 års erfarenhet som hovmästare gärna med en del personalansvar.

Utbildning eller dokumenterad erfarenhet i dryckeskunskap.

En god förmåga att kommunicera med kollegor så väl som gäster.

Strukturerat sinne, god administrativ förmåga med tex vana att ta ansvar i daglig drift och schemaläggning.

Intresse och förståelse för att vi som grupp skapar en stark produkt med nöjda gäster.



Våra medarbetare utgör grunden till det vi erbjuder och det är därför viktigt att kunna kommunicera med både gäster och kollegor. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet, att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om tjänsten och Fjällnäs.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fjällnäs Resort AB
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 september 2024
  • Ansök senast: 30 oktober 2024

Postadress

Malmagsvägen 33
Tänndalen, 84698

Liknande jobb


Värdinna Svenssons Krogar

19 november 2024

18 november 2024

Supervisor Breakfast

18 november 2024