Assisterande restaurangchef till Jensens Bøfhus Jönköping

Assisterande restaurangchef till Jensens Bøfhus Jönköping

Arbetsbeskrivning

Jensens Bøfhus i Jönköping söker en duktig och energisk assisterande restaurangchef vars ledarskap präglas av närvaro och synlighet

 

I rollen som assisterande restaurangchef kommer du att vara högst ansvarig för restaurangens ledarteam, som arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att verka aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna.

 

Tjänsten:

 

Att arbeta som assisterande restaurangchef på Jensen's Bøfhus innebär att du i ditt dagliga arbete bör utgå från tre viktiga ledord: Kvalitet, renlighet och service.
Två av de viktigaste grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast, och siktar alltid mot, högsta betyg vid miljöförvaltningens inspektioner! Vårt koncept gör det lättare för dig som restaurangchef att se till att våra standarder inom detta område efterlevs.

 

God service är ytterligare en förutsättning för att vi med framgång skall kunna bedriva vår verksamhet. Det övergripande målet för dig som chef, är att skapa en restaurangmiljö som  får gästerna att vilja komma tillbaka, om och om igen. 

 

De första veckorna kommer du att få lära känna restaurangen samt våra arbetsrutiner. Därefter påbörjas din 6-9 månader långa vidareutbildning till Restaurangchef. Under den här tiden kommer du bl.a. att få lära dig mer om:

 

Ledning av arbetet i restaurangen
Kassauppgörelse, timregistrering och vecko-/månadsrapporter
Egenkontroll, rengöring och hygien
Arbetsmiljö
Schemaläggning samt kollektivavtalsregler
Rekrytering
Löneadministration
Varubeställning/mottagning av varor
Egenkontroll, rengöring och hygien
 

Din profil:

 

Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i en pressad situation.
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer
Du har minst 3 års ledarerfarenhet.
Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta helg.
Du är engagerad och brinner för att ge de gäster som besöker din restaurang en fantastisk upplevelse.
Du strävar alltid efter att föregå med gott exempel. Ditt ledarskap präglas av närvaro och synlighet.
Du verkar aktivt för upprätthållandet av en god stämning mellan kollegor, vilket på sikt också främjar en tillfredsställande arbetsmiljö.
Du är kvalitetsmedveten och har känsla för, samt ett intresse av, att arbeta med ekonomi.
 

Vi erbjuder:

 

Attraktiv lön med resultatbonus.
En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare.
Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag.
Ett utbildningssystem som kontinuerligt erbjuder stöttning i ditt dagliga arbete.
Förmånlig personalmat
Tjänstepension
kollektivavtal
Tjänstemannakontrakt när man är färdigutbildad
ledarskapsutbildningar
 

Jensens Bøfhus är ett väletablerat företag med goda arbetsrutiner. Vi erbjuder lön enligt avtal samt flexibilitet avseende schema/arbetstider. Alla våra medarbetare får också ta del av ytterligare en rad förmåner såsom; personalrabatt och intranät. Dessutom är du, som anställd hos oss, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor.

 

 Mer information om Jensen's hittar du på www.jensens.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Daniel Larsson
+46 8300951

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jensens Bøfhus
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 oktober 2021
  • Ansök senast: 3 november 2021

Besöksadress

Sveavägen 53
None

Postadress

Sveavägen 53
Stockholm, 11359

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024