OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om arbetsgivaren - SSP
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj.
Charmen med att arbeta på Arlanda är den internationella atmosfären, höga tempot och att ingen dag är den andra lik.
Som avdelningschef säkerställer du en gästupplevelse som överträffar våra gästers förväntningar. Vi arbetar mot tydligt uppsatta ekonomiska mål vad gäller försäljning, COS, personalkostnader m.m. så det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta med nyckeltal för att mäta avdelningens resultat.
Du kommer att leda och utveckla assisterande avdelningschefer, skiftledare och medarbetare för att vidareutveckla teamen och därigenom uppnå bästa möjliga service.
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår tex; optimera bemanning, rekrytering, beställningar, utbildning, kvalitetssäkring, inventering och självklart att vara delaktig i den dagliga driften.
Beskrivning
Du kommer att leda och utveckla assisterande avdelningschefer, skiftledare och medarbetare för att vidareutveckla teamen och därigenom uppnå bästa möjliga service.
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår tex; optimera bemanning, rekrytering, beställningar, utbildning, kvalitetssäkring, inventering och självklart att vara delaktig i den dagliga driften.
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster. Du har högra krav på kvalitet och stort intresse för service. För att lyckas i rollen agerar du coach och föredöme. Med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du ditt team och du är bra på att få ditt team att utvecklas och växa. Du är driftig, serviceinriktad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.
Du har minst tre års erfarenhet från liknande positioner inom hotell och restaurang och har goda kunskaper avseende mat och dryck. Du har tidigare arbetat med konceptstyrda verksamheter.
Då vi verkar i en internationell miljö måste du tala och skriva flytande på svenska samt engelska.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Övrig
För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket bl.a. innebär att du kan styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta ska styrkas i form av intyg eller betyg, säkerställ att du kan få fram detta och förbered dig så gott du kan inför en eventuell intervju. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara ostraffad.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
Du arbetar i huvudsak måndag till fredag dagtid, men arbete både på kvällar och helger förekommer.
Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Om du har frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Nasiha på mail nasiha.selimagic@ssp.se