OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Börjes Tingsryd är varuhuset för hela familjen. Företaget bildades 1944 av Börje Rungegård och drivs idag av 3:e generationen. Sortimentet består av livsmedel, dagligvaror, kläder, sport, lek, blommor, trädgård, hästsport m.m. Börjes värnar om den svenska livsmedelsproduktionen där tyngden läggs på närproducerat och kända svenska varumärken. I vårt sortiment finns bland annat ”Börjes Lantkött” som kommer från egen uppfödning. Börjes står för en ärlighet mot kunden där vi inte använder oss av extrapriser utan vi har samma låga priser året runt. Läs mer på www.borjes-tingsryd.se.
Om oss
Börjes i Tingsryd är inne i en spännande och expansiv utvecklingsfas där vi hela tiden förnyar och förbättrar oss för att möta framtidens marknad. Vi sätter alltid våra kunders intressen främst och med hjälp av vår kompetenta personal och vårt fokus på låga priser fortsätter vi att få fler och fler nöjda kunder. Vi är stolta över vårt företags gamla anor och värnar om traditionen samtidigt som vi strävar efter ständig utveckling. Vår välkända kött- och charkavdelning är unik med sitt fokus på lokalt producerade råvaror från våra egna gårdar och avdelningen utgör en väldigt viktig del i vår verksamhet.
Som avdelningschef för kött och chark blir du en av nyckelpersonerna i verksamheten och för rätt person finns därför goda utvecklingsmöjligheter samt möjligheter att få vara med att påverka vårt framtida arbete. Vill du ha en viktig funktion i vår spännande resa där vi tillsammans skapar framtidens företag? Då vill vi gärna höra från dig!
Dina arbetsuppgifter
Som avdelningschef för kött och chark har du det övergripande ansvaret för hela avdelningen och ska se till att den dagliga butiksdriften fungerar väl gällande såväl försäljning som bemanning. Du ansvarar för hela kedjan från planering och inköp till försäljning. Din uppgift blir att skapa moderna segment och att arbeta operativt med förbättringar genom att hålla koll på aktuella trender i sortimentet.
Vidare blir en mycket viktig del i ditt arbete att leda, engagera och utveckla dina medarbetare på avdelningen.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
• Daglig butiksdrift
• Bemanning i butiken
• Sortiment och prissättning
• Kalkyler och prognoser
• Budget och uppföljning
• Marknadsföring
• Administration
Tjänsten är heltidstjänst med arbetstid förlagd till både dag, kväll och helg.
Din profil
Vi ser att du är en rak men lyhörd ledare som står för ett enkelt, tryggt och inspirerande ledarskap. Du har en positiv inställning och naturlig förmåga att skapa goda, långsiktiga relationer. Du är strategisk och lösningsorienterad, har förmåga att se helhetsbilden och därefter ta de strategiska beslut som krävs för att få en mer lönsam samt effektiv verksamhet.
Tillsammans skapar du och dina medarbetare en positiv och stimulerande miljö där ni optimerar verksamheten och uppnår gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att vara aktuell för tjänsten har du:
• Dokumenterat goda kunskaper inom styckning och förädling av köttråvaran
• Goda kunskaper om de regler som gäller för hantering av livsmedel
• Dokumenterat goda erfarenheter av ledarskap
• Grundläggande kunskaper i butiksekonomi ser vi som meriterande
Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 4:e december, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval tillämpas. Börjes har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gabriella Leske
Sanna Andersson
0470-323833
Linn Isberg
Cornelia Gustafsson
0470-323834
Linn Isberg
0470-323837
Sanna Andersson
Mats Ekenstam
Linn Isberg
Gabriella Leske
0470-32 38 32
Vanja Winroth
0470-323838