OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Avdelningschef Kött och Deli sökes till Matvärlden Veddesta
Som avdelningschef har du ansvaret för drift, personal och resultat på avdelningarna: Kött, Delikatess och Fisk.
På Matvärlden styckar vi stora mängder kött varje dag. Vi vill därför att du har erfarenhet av att ha arbetat med hantering av oförpackat kött. Utöver det vill vi också att du har:
· Erfarenhet av arbetsledning.
· Analytisk förmåga och god ekonomisk förståelse
· Minst 3 års erfarenhet av butiksarbete
eller annat arbete med färskvaror
· Erfarenhet av att skapa och följa upp rutiner.
· Ett tydligt affärsfokus
För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag.
Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.
Matvärlden är norra Europas största dagligvarukedja med fokus på all världens mat. I våra butiker hittar du mat från Sverige och hela världen samlat under ett tak.
Vår affärsidé är vara ”game changers” i matkultur och dagligvaruhandel samt erbjuda kvalitativa matvaror till ett lågt pris.
Vi finns idag i Veddesta, Vällingby och Tensta i Stockholmsområdet, samt snart även i Kungens Kurva.
Med Sveriges största utländska matsortiment, vassa erbjudanden, mångspråkig personal, butiksbakat bröd från grunden, välfyllda diskar med fisk & egenstyckat kött, café, restaurang (Matvärlden Veddesta) och gratis parkering hittar du något för alla smaker på Matvärlden.
Matvärlden är vinnare av Dagligvarugalans pris ”Årets Butik” för Sveriges bästa matbutik.
Varmt välkommen att föra världen lite närmare med oss!