OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang New Orleans är inspirerad av den amerikanska södern och är belägen på Arlanda Flygplats, Sky City. Som avdelningschef har Du ett stort personligt ansvar. Din uppgift består i att driva New Orleans framgångsrikt i enlighet med företagets mål.. Detta ställer stora krav på helhetssyn och flexibilitet. Du ansvarar för kvaliteten, ekonomin och för den dagliga driften. Det är också Du som leder personalen och som svarar för relationerna med våra samarbetspartners. Du rapporterar närmast till manager F & B och ingår i ledningsgruppen för F & B, SSP Arlanda. Vi vill att Du som söker har . flera års erfarenhet av restaurangbranschen, både kök och matsal . självklart har du goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift . minst gymnasieutbildning . dokumenterad arbetsledarvana . ekonomiskt kunnande . datavana, främst Windows Du behöver också . kunna vara en tydlig ledare för både kök och servis . förstå att ställa höga krav på service och matkvalitet . vara duktig på att se framåt och kunna planera din verksamhet på längre sikt . vara extremt säljinriktad Att Du är driftig och målinriktad och att Du trivs bland människor i en fartfylld miljö tar vi för givet, liksom att du har humor och ser livet från den ljusa sidan. SSP driver restauranger och butiker i 28 länder. I Sverige är vi 750 medarbetare som serverar 30 miljoner gäster per år. Verksamheten bedrivs på platser med mycket folk i rörelse som stationer, flygplatser och arenor. Våra varumärken är egna eller franchisade. Vi ägs av EQT. Se www.ssp.se.
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic