OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning
Är du en driven chef med erfarenhet från producerande bolag som vill vara med och utveckla och utvecklas i ett växande bolag med kända varumärken inom livsmedelsbranschen? Är du en trygg och stark ledare som gillar att se människor växa och att driva förbättringsarbete? Då behöver vi dig på vår tillväxtresa i produktion. Till vår produktionsorganisation söker vi till avdelningen Fabriken, dig som vill leda ett team om ca 25 operativa medarbetare i det dagliga arbetet. Fabriken är produktionens centrala avdelning där våra råvaror tas emot, bereds och tillagas. Produktionsorganisationen utgörs av ytterligare 3 avdelningar, Skivningen, Färdigvarulagret och Teknikavdelningen som samtliga rapporterar till Produktionschefen. Livsmedelsbranschen är en växande sektor och stora satsningar görs inom Jakobsdals på att modernisera produktionsanläggningen och processer där kan du vara med och utveckla och utvecklas med oss. För rätt person finns stora möjligheter att påverka då våra processer är snabba och beslutsvägarna är korta.
Ansvarsområden
Exempel på arbetsuppgifter:
Planera flödet och inköp av råvaror till produktionen
Vara med och stötta i dagliga arbetet vid behov
Ha löpande kommunikation med övriga avdelningar främst inköp, kvalitet, sälj- och marknad gällande produktionsplanering
Driva förbättringsarbetet på avdelningen och komma med förbättringsförslag och verkställa dem bl.a. genom att fånga upp bra förslag från dina medarbetare
Driva uppsatta KPI:er i det dagliga arbetet, rapportera mål, mätetal och KPI:er
Resor/övernattningar förekommer någon gång i samband med kund- leverantörskontakter, mässa utbildning. Även resor utomlands kan förekomma till desamma.
Arbetstider
Heltid, tillsvidare
Kvalifikationer
Akademisk utbildning, gärna inriktning mot livsmedelsteknik, produktion/industri eller annan bakgrund och erfarenhet som bedöms likvärdig
Flera års erfarenhet av personalledning inom producerande bolag
Dokumenterad erfarenhet av personalledning
Dokumenterad erfarenhet av att utveckla och optimera industriell produktion
Datavana, främst kunskap i Officepaketet samt vana att arbeta i affärssystem
Ett starkt fokus på säkra arbetssätt och rationella produktionsmetoder
Svenska och engelska, i tal och skrift samt körkort B
Kunskap inom områdena kvalitetsstyrning, förbättrings- och planeringsmetodik är stark meriterande och vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av organisationsutveckling, större förändringsarbete eller projektledning samt HMS-arbete. Kunskap om livsmedelsteknik, utrustning och produktions-förutsättningar samt erfarenhet och kunskap i BAM/SAM, LEAN är också en fördel.
Troligtvis har du erfarenhet som operativ chef från livsmedelsbranschen, tillverkningsindustri som levererar till dagligvaruhandeln, läkemedelsbranschen eller annan närliggande bransch. Du är en trygg, stark och lyhörd ledare som drivit förändringsprojekt på ett framgångsrikt sätt samt har ett gediget intresse för utvecklingsarbete och människor. Eftersom du kommer att ha mycket kontakter framför allt internt är det nödvändigt att du tycker om att samarbeta med andra och är bra på att kommunicera.
Vi erbjuder ett utvecklande jobb i ett växande, stabilt företag med kända varumärken. Du får möjlighet att arbeta i en positiv, lyhörd och möjlighetsinriktad organisation där du får stora möjligheter att påverka tack vare våra korta beslutsvägar.
Ansökan
Rekryteringen sker i samarbete med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Susanne Lindman, 072-988 94 29. Ladda upp din ansökan senast 4:e juli 2021 på randstad.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Om företaget
Jakobsdals Charkuteri är ett familjeföretag med anor från 1936 som har en stark position på den svenska marknaden och välkända varumärken som Mor Matilda, Bror Jakob och Haga Petter. Företagets fokus är utveckling och försäljning av hantverksmässiga charkdelikatesser av högsta kvalitet, som är baserade på svenska råvaror. Jakobsdals Charkuteri har huvudkontor och produktion i Göteborg. Företaget har ett 100-tal anställda och omsätter cirka 300 MSEK.
Läs gärna mer på
Kontaktpersoner på detta företaget
Daniella Petersen
Cecilia Mannheimer
Emelie Özgun
Pontus Adolfsson
Konsultchef Katja Löfström
Maria Johansson
Maria Öhlander
072-9889604
Jonna Blom
Emelie Özgun
0729889603
Konsultchef Camilo Garcia Sanchez
0729889044