OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och starta upp nåt nytt?
I hjärtat av Ottsjö ligger Ottsjö Wärdshus. Ett personligt wärdshus med hotellrum och restaurang. Inom verksamheten drivs även Fjällfysiken med träningsresor och konceptkonferenser.
Just nu utvecklar vi vårt koncept och verksamheten växer. Till Wärdshuset hör även Platåkåtan som ligger uppe på fjället där vi jobbar med catering för grupper och evenemang. Från februari kommer Wärdshuset att öppna upp för både privatgäster och konferenser och vi behöver nu förstärkning med en kock.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i ett litet familjeägt företag där vi lägger stor vikt vid personlighet och att alla ska trivas på jobbet. Här är möjligheterna stora och vi ser det som viktigt att du är med i arbetet med att fram restaurangens nya mål och menyer. Basen i maten ligger idag i råvaror som exempelvis lokalt viltkött. Allt med en genuin och näringsrik inriktning.
Då en del i vårt koncept handlar om upplevelser utomhus bör du även vara trygg i att laga mat utomhus vid cateringbeställningar.
Vem är du?
Du är en teamspelare som alltid sätter gästens upplevelse i fokus. Du har fingertoppskänsla för mat och smak, ett gott ordningssinne och kan sköta menyer, planering, beställningar och inköp självständigt.
Som person är du prestigelös, lösningsorienterad och ansvarsfull, gärna med glimten i ögat!
Vi ser att du
Har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter:
• Erfarenhet från arbete i kök
• Utbildning inom hotell/restaurang.
• Goda referenser från tidigare jobb
Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och du har stor frihet i hur du lägger upp arbetet i köket.
Vi arbetar med årsarbetstid och vår arbetsbelastning följer Wärdshusets bokningsläge.
Erfarenhet och inställning är viktigare än ålder.
Skoterbehörighet för skoterkörning är meriterande
Boende kan ordnas
Tillträde kan diskuteras, dock senast 14 januari 2024.