OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jobbtitel: Back of House Manager / Executive Head Chef
Var: Restaurang Göteborg och Himlen
Vem söker vi: Vi söker dig som är en passionerad och kunnig matlagare. Du är prestigelös och driftig, redo för att att ta nästa steg i din utveckling inom restaurangbranschen. Du är kommunikativ och tydlig i ditt ledarskap med genuint intresse för service och gästupplevelse. Du ska vara strukturerad och gilla processmallar.
Du har erfarenhet av volymkrogar med hög kvalitet och har arbetat som Köksmästare. Meriterande är om du arbetat med matlagning på allra högsta toppnivå.
Arbetsuppgifter: Dina ansvarsområden är att vara kreativ menyplanerare och ledare med personalansvar för två välrenomerade kök. I tjänsten ingår att skapa engagemang genom delaktighet, resursplanering, ekonomisk uppföljning, menyskapande med efterföljande kvalitetssäkring samt administrativt arbete. Till din hjälp har du Köksansvarig på respektive enhet.
Du kommer att ha ett nära samarbete med din närmaste chef som är VD samt ingå i Ledningsgrupp.
Om oss: Vår koncern består av tre restauranger, alla belägna på södra sidan av vår vackra huvudstad.
Restaurang Göteborg med det bästa sjönära läget längst upp i Sickla kanal i Hammarby Sjöstad är en modern kvarterskrog med två välbesökta uteserveringar.
Restaurang Himlen, en skybar högst upp på våning 25 och 26 i Skrapan mitt på Södermalm. I en urban, pulserande miljö äter och dricker du gott med en av Stockholms mest fantastiska utsikter i alla väderstreck.
Sjöstaden Skybar är vår nyaste tillskott som öppnade den i maj. Med en utsikt från 102 meters höjd är restaurangen och takbaren något utöver det vanliga. Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll
Vi vill att ett besök på någon av våra restauranger ska kännas trevligt och familjärt. Vår ambition är att hålla en hög kvalité både vad gäller mat och service för att ge gästen en helhetsupplevelse i en avslappnad och vacker miljö.
Vi erbjuder: Du får en arbetsplats med stora möjligheter i ett företag med högt tempo. Vi är idag i en spännande utvecklingsfas med energi och nya mål framåt där vi har som ambition att vara ett välorganiserat företag med en tydligt uppbyggd struktur.
Tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö och mat av hög kvalitet.
Anställning: Heltid med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Varierande dagtid, kvällar och helger
Lön: Enligt överenskommelse, tjänstemannaavtal