OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bagare eller kallskänka med intresse för bröd och bakverk.
Med kvalitet och service i fokus !!
Storhogna Högfjällshotell&Spa fjällvärldens första spa. Beläget mitt i ett av de klassiska svenska fjällparadisen, 1 timme från Östersunds flygplats. Hotellet har 52 rum och 156 bäddar. 6 konferenslokaler med plats för 20-120 personer samt restaurang,bar,pub och vinkällare samt ett Café.
Som bagare ansvarar du för produktionen av bröd till frukost,lunch och middag. Dessutom bakverk till kaffepauser för konferens samt till vårt uppskattade afternoon the på lördagar. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet och brinner för yrket. Säsongsanställning december-april
Storhogna Högfjällshotell&Spa erbjuder ett spännande arbete i prisbelönt kök&restaurang där vi arbetar starkt med service och kvalitet med unga och trevliga kollegor med fjället ett snöbollskast från köksfönstret.
Storhogna Högfjällshotell&Spa är beläget på högfjället då körkort och bil är en fördel.
Välkommen med din ansökan
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583