OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren.
Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår.
Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför.
I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst.
Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide.
Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera
Bagare
Vi söker dig med stor passion för bageri och konditori i hotellmiljö. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda blir du till en tillgång i vårt kök.
Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv.
Säsongsanställning Augusti-Maj med möjlighet till förlängning
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583