BAGARE

BAGARE

Arbetsbeskrivning

Hej,
Tony Olsson här! En konditormästare & sockerbagare i sina bästa dar. Det är jag som är produktionsansvarig på Thelins Konditori. Jag älskar att leka runt med råvaror och recept för att hitta nya smakkombinationer att överraska våra kunder med. Nu behöver jag och mina kollegor nya nyfikna och talangfulla stjärnor i vårt team så att vi kan bli ännu bättre.

Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna.

Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att passa in i vårat team krävs det därför att du är en person med både vilja och nyfikenhet. Vi vill också att du har erfarenhet inom yrket men är törstig på nya utmaningar.

Då vi ständigt vill utveckla vårt sortiment och produkter önskar vi att du är en person som tycker att utveckling och kunskap är viktigt. Du bjuder ofta på ett glatt humör och är öppen för nya idéer och arbetssätt. Du är inte rädd för att ta dig an en utmaning och du trivs med att arbeta effektivt under ett högt tempo i en arbetsmiljö där det finns många bollar i luften.

Om du känner dig taggad på att arbeta med oss kommer du få vara del av ett växande företag där vi har roligt på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. Vi arbetar både självständigt och i lag och tar väl vara på vår yrkeskunskap genom att dagligen baka produkterna förhand.





BAGARE – DAGSARBETE


Som dagbagare kommer ditt fokus att ligga på produktion av matbröd, frallor samt kaffebröd av högsta kvalité.


Vi ställer krav på att du ska vara utbildad som bagare eller konditor samt ha erfarenhet av yrket sedan tidigare. Vi håller ett högt arbetstempo i vårat bageri. Här utmanas vi med att baka stora volymer med bra råvaror, nästan uteslutande med händerna, för att alltid uppnå ett gediget slutresultat.


I arbete som dagbagare förläggs ordinarie arbete måndag – söndag. Inför storhelger går vi alla i produktionen gemensamt in och förbereder även på helger.


Låter detta som något för dig? Vill du bli en del utav vårat arbetslag?

Varmt välkommen att söka till oss.

Sammanfattning

Besöksadress

Sankt Eriksgatan 43
Stockholm

Postadress

Box 8115
Stockholm, 10420

Liknande jobb


Bagare

14 november 2024

Hantverksbagare till Konditori& i HÖÖR

Hantverksbagare till Konditori& i HÖÖR

12 november 2024

Ansvarig bagare/konditor

10 november 2024

Bageri Chef Nattjobb

Bageri Chef Nattjobb

6 november 2024