OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en bagare med ett brinnande intresse för service!
Landvetter Airport Hotel behöver fler medarbetare i köket. Landvetter Airport Hotel är ett fyrstjärnigt fullservicehotell med hög personlig service och standard. Hotellet består av 186 rum och 12 konferens och mötesrum. Restaurangen har 250 platser. De gäster som besöker restaurangen är till en stor del utländska och svenska affärsresenärer, samt familjer. Vår filosofi är att laga all mat från grunden med närproducerade råvaror. Vi siktar på en hög kvalité för att få nöjda gäster som återvänder.
Vi söker dig som är intresserad utav att utveckla och utforma denna tjänst ihop med vår köksmästare. Du är en person som kan arbeta självständigt, och som är uppfinningsrik i att ta fram nya artiklar till vår frukost, lunch samt a la carte. Tjänsten innebär bakning av frukostbröd, hamburgerbröd, a la carte bröd, samt småkakor och bullar till konferensgäster. Vi önskar även att du har ett intresse för desserter till kvällsservice. Du ska vara noggrann, initiativtagande, ha ansvarskänsla samt ha ekonomiskt sinne.
Vi ser att du har utbildning och minst 5 års arbete inom bageri eller konditori och erfarenheter från kallkök. Vi förväntar oss att du behärskar att baka frallor, limpor, knäckebröd, surdegsbakning samt småkakor, tårtor, desserter och kunna vara behjälplig i kallköket under kvällsservice.
Tjänsten är deltid och schemalagd. Arbetstider 16,00-24,00 måndag till fredag i första hand. Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Individuell lön. Kollektivavtal finns.
Har du frågor så hör av dig dagtid till Oskar Bernhardsson på 0705-977573
Är du intresserad av tjänsten, skicka ett e-mail med personligt brev, Cv och bild på dig själv till restaurang@landvetterairporthotel.se Märk mailet med bagare.
Vi vill ha din ansökning senast den 10 September, ansökningarna behandlas löpande.
Endast fullständiga ansökningar behandlas.
Kontaktpersoner på detta företaget
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
031977577
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031-97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
F&B manager Jessica Samuelson
031-977590
Hotellchef Annelie Bärve
Annelie Bärve
Oscar Bernhardsson
0705977553
Restaurangchef Andreas Granhage
031-977590