OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en bagare och en konditor till två stycken 100% tjänster hos oss på Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
Vill du arbeta på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass? På Leijon Stenugnsbageri & Konditori förädlas noga utvalda råvaror till oemotståndliga bakverk som genom ett välkomnande och personligt bemötande ger kunden en upplevelse och sprider glädje.
Vi söker dig som värderar hantverket och vill jobba med rena råvaror och inga halvfabrikat. Du är engagerad, positiv, en lagspelare då du ska ingår i ett team och du brinner för bakningen.
Du är en utbildad bagare och/eller konditor med minst 2 års erfarenhet.
Som bagare/konditor kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i den dagliga produktionen. För att du ska lyckas i den rollen söker vi dig som:
Värderar och har ett gediget intresse för hantverket och rena råvaror – du ska tillsammans med dina kollegor förvalta kundens förtroende genom att konsekvent leverera en högkvalitativ produkt.
Har en god samarbetsförmåga – du ska vara konstruktiv och kommunikativ i förhållande till dina kollegor.
Har en hög arbetsmoral och är flexibel – du ska prestera väl under både lugnare och mer hektiska perioder i produktionen samt vara uppmärksam på möjligheter att stötta dina kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och arbetsmoral och hur du skulle passa in med resten av vår personal. Du är driven och framåt men viktigast av allt är att du glad och positiv.
Tjänsten Bagare:
Här jobbar du med sedvanliga uppgifter i ett Hantverksbageri såsom avbakning, uppslag, köra deg, sötebröd och kavlade degar. Vi jobbar i säsong och hittar ständigt på nya produkter. Arbetstiderna är varierande med start från kl. 03.00–07.00 på morgonen och med schemalagt helgjobb.
*Bagartjänsten kan innebära ett större produktionsansvar om du är rätt person.
Tjänsten Konditor:
Du jobbar med sedvanliga uppgifter i ett konditori, såsom tillverkning av tårtor, bitar, glass och choklad. Vi jobbar för att vara i framkant med nytänk och kreativitet. Arbetstiderna är varierande med start från kl. 03.00–07.00 på morgonen och med schemalagt helgjobb.
Båda tjänsterna är heltid med tillträde så snart som möjligt, lön enligt kollektivavtal. Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansök genom att maila: jobb@leijonbageri.se inkludera CV och personligt brev. Märk ansökan med ”bagare” och/eller ”konditor”
Vi intervjuar löpande – vänta inte med att skicka in din ansökan!
Om Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
I augusti 2017 öppnades Leijon Stenugnsbageri & Konditori i Sala backe, Uppsala. Idag har vi 2 enheter i Uppsala. Grundare är Frida Leijon vinnare av Årets Konditor 2016, Konditorernas Konditor 2018 och 2021. Hon skapade även Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Bröllopstårta i juni 2015.
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.