OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du erfaren bagare som vill fortsätta utvecklas, eller är du den hängivne hemmabagaren som hittat knepet med att baka glutenfritt och vill ta nästa steg?
Vi öppnade vårt glutenfria hantverksbageri i Stockholm på Gärdet i oktober 2022 och har fått en flygande start. Sedan tidigare har vi ett populärt sommaröppet bageri och café på Öland.
Vi söker dig som vill utvecklas och vara en del av vår resa där hjärta, kvalité, noggrannhet och hantverk står i fokus. Vi är ett litet team där vi förväntar oss att du känner stort ansvar för vår gemensamma fortsatta utveckling.
Vi bakar i stenugn i en öppen miljö, med direkt närhet till kunderna. Du kommer att ha många härliga samtal om surdeg och hur vi får till degen så elastisk utan att den innehåller gluten. Glöm kladdiga oformliga degar, att baka glutenfritt är inte svårt, när man som vi har knäckt koden!
Vi anser att glutenfritt bröd av hög kvalité, med höga smaker och härlig konsistens, är en självklar rättighet. Vi vill bidra till att skapa en hållbar förändring i samhället kring glutenfritt bröd, vi hoppas att du vill delta!
Vi hanterar ansökningarna efterhand som dom kommer in.